@najka1000 za kolajnicami smerom k pumpe jurki albo ako sa ide na kupalisko. do datomu si zavolaj ze ci tam niekto je ti maju sidlo pri kostole smerom na kuafland a esoplast tamim posli mail na cenovu ponuku
ahojte, asi sem moc nechodite, ale skusim, neviete mi prosim poradit, kde v Ma predavaju nejaku dobru a cenovo prijatelnu zamkovu dlazbu? budeme potrebovat objednat a v Gajaroch v stavebninach je vyber dost obmedzeny, tak zrejme prijatelnejsie budu Malacky
@dandy05 ... aj my sme mali ist do Gajar... zvazovali sme to teda uz davnejsie, ale nakoniec sme ostali verni Malackam... skoncili sme len o ulicu dalej. Heh v podstate na druhej strane cesty, kde sme boli pred tym, ale teraz sme vo vacsom ;-)
dzifo:
Malé leváre sa posledné roky rozrastá, je tam kopec novej výstavby, neviem ako teraz ale 3 roky dozadu tam nebola pitná voda, do Malaciek to máš cca 10 km a do 10 minút, inak v dedine je pošta, potraviny, krčma, komáre :)
Je tam aj rekreačné stredisko rudava-šutrovňa, ak máš auto a nelietaš stále niekam po obchodoch atd zvykneš si a domov si spravíš všade, avšak základná škola neviem či nie je len vedľa vo Velkých Levárov - podstatne vačšia dedina - cca 3800 obyvatelov, kde máš plnú vybavenost.
Zdravím,nebudem zakladať novú tému.Potrebujem sa už usadiť a padli mi do oka Veľké leváre.Je tu niekto odtiaľ?Pracovať pravdepodobne budem v BA.Hlavne ma zaujíma to dochádzanie,dá sa to denne po tej diaľnici?Ak je tu niekto kto jazdí takto denne,budem rád ak mi poradí,či sa to dá zniesť?Prípadne pre a proti o bývaní v Levároch.