Dobrý deň, potreboval by som poradiť od skúseného odborníka, skrz voľbu reproduktorov a kompletných zariadení, pre stropné audiosystémy.
Situácia sa má tak že by som potreboval do jednej miestnosti 4 reproduktory do každého rohu jeden, a samozrejme ostatné zariadenia ktoré potrebujem na sfunkčnenie audiosystému (reproduktorov).
Reproduktory by mali byť čo najnižšie keď že do stropu môžem ísť len necelých 10cm. Akú značku od porúčate?
@fuco_1 neviem na co to potrebujes, ale ja som si na domace kino daval tieto a su vyborne co do zvuku (efektove repro) i vyhotovenia.
Nedavaj tam tie bazosove haraburdy, ty potrebujes aby to i vyzeralo.
https://www.proaudio.sk/p/15205/biamp...
@rkorba nie, nic take som nevycital. Pozrel som sa na ten reprak, kedze ma to zaujalo.
V popise je uvedene ze vdaka krytiu IP50 je vhodny do vlhkeho prostredia. Toto mi doslova buchlo do oci, kedze som kupoval svetla do kupelne a tam musia byt s krytim IP44.
Na stranke produktu ide o zjavnu chybu alebo niekto nevie co to je IP. To trochu narusa doverihodnost udajov o produkte.
Je mi jasne, ze pre pouzitie v obyvacke, IP50 plne vyhovuje.
len som poukazal na chybne info uvedene v popise.
@epto mne to nepis napis to predajcovi, nech to on posle vyrobcovi ...
zvysenu vzdusnu vlhkost na terase bez priameho kontaktu s vodou by tiez zvladli bez pochyb.
Odbornik na zvuk by asi riesil akustiku priestoru a rozmiestnenie reproduktorov voci posluchacovi a stenam. Ak chces kvalitny zvuk, kup si radsej stereo 8" studiove class D v cene aspon 200-300 eur za kus. Do stropu sa nezmestia.