Vhodný druh garniže?

Zdravím, potreboval by som poradiť aký typ garniže alebo niečoho na uchytenie zatemnovacieho závesu by bol vhodný na tento atypický tvar okna, montovali nám klimatizáciu presne v mieste kde pred tým bola garniža a veľa miesta tam nieje aktuálne, potrebujeme to zatemniť oblasť aj balkónových dverí aj okna hlavne z toho dôvodu že to je v spálni a máme tam dcérku ktorá potrebuje tmu na spinkanie, ďakujem za rady a tipy
Odpovedať
@retep_01 ved tam mate zaluzie 🙂 ak toto nestaci tak potom snad len vonkajsie rolety 🙂
Odpovedať
A neslo by to tak, ze by boli 2 garnize, jedna len nad dvere a druha nad okno simko v tom uhle ako je to okno? Mohol by ten zaves byt strihu ako je to okno.. Mozno by to mohlo byt dokonca z 1 kusu ta garniza, len ju ohnut do pozadovaneho tvaru v strede, a zavesy dva z oboch stran.. Taka obycajna garniza typu "tyč", nic zlozite, a co najblizsie k stene z dovodu aby svetlo nepreslo medzi stenou a zavesom.. Tak pod tou klimou vyzera byt do 5cm priestoru, takze tak 3cm garniza, a stale je tak 2cm od klimy priestor, mozno aj na 1cm by to islo namontovat.. Od tej pravej spodnej hrany klimy..
Odpovedať
@retep_01 garniz nad dvere urobit dlhu ako ta pusti klima aby prekryla aj cast okna. A nad oknom nizsie a taku dlhu aby sa dala pevne upevnit na stenu
Odpovedať
Profilova fotka
Našla som obrázok na nete. Asi normálne tyč do tej šikminy a háčiky na riasenie treba zafixovať , aby sa neklzali dolu ?
Odpovedať
Da sa bez hacikov, ak by to bola tazka/husta latka, neviem ako sa to odborne vola, trenie zabrani posunu.. Pripadne ak by sa trvalo na hacikoch/kruzkov, tak sa ich da dat na lanko ktore by vymedzozvalo ich rozptyl/rozlozenie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?