Odpoveď na príspevok od lili929:
Ahojte, je tu niekto, kto ma poschodovy dom a roz… @lili929 ono je to úplne jedno ked máte zdravé nohy.. Akurát sa nachodíte.. Treba však myslieť na budúcnosť a v starobe môžete mať problém so schodami.. Inú komplikáciu nevidím.Odpoveď na príspevok od zicher:
@lili929 ono je to úplne jedno ked máte zdravé no… @zicher Tak to je najmenej potom tie izby zariadit tak, aby bolo trebars hore vsetko. A bohvie, co bude vlastne do staroby 😀Odpoveď na príspevok od floki:
nenabehate sa cez den viac? vynasanie smeti, post… @floki smeti beriem vtedy, ked odchadzam z domu, postar chodi raz za uhorsky rok, kurier tiez vynimocne. navstevy nemavame kazdy den a do obchodu chodim, ked idem z prace alebo do prace. male dieta by som mala v postielke hore, nech nemusim behat a vacsie deti spia raz za den, co nie je taka tragedia.Odpoveď na príspevok od lili929:
Ahojte, je tu niekto, kto ma poschodovy dom a roz… @lili929 mala si ho postaviť tak aby boli väčšie okná na prízemí a tým i viac svetla, tepla,tiež terasu v spálni nepotrebujem veľa svetla ani tepla a balkon k čomu? to jedine v panelákochOdpoveď na príspevok od lili929:
Ahojte, je tu niekto, kto ma poschodovy dom a roz… @lili929 aké máte odhlučnenie stropu? Ak je hore herňa a obývačka, nebude to dole v izbách spiace deti rušiť? A to chodenie po schodoch... Mne veľmi vyhovuje že mám všetko na prízemí.. aj spálňu. Len detské izby sú hore. A keď večer buntosia, veru dole ich riadne počuť. A keď mám len ísť pre veci deťom hore do izieb, nno.. radšej by som mala všetko na prízemí...hlavne ten východ z domu a na terasu je na nezaplatenie... Zvážte vy, ako často a kam cez deň budes chodiť...Odpoveď na príspevok od lili929:
Ahojte, je tu niekto, kto ma poschodovy dom a roz… @lili929 Všetko má svoje výhody i nevýhody. Je škoda spať v krásnej presvetlenej miestnosti a naopak nadmieru svietiť v tmavej, keď to vieľ mať naopak. Jediná nevýhoda, čo mne napadla, že prijmať návštevy dole a odviesť ich hore, ale to je úplný detail. Hlavne by malo rozloženie vyhovovať tebe a tvojej rodine. Aj keby si bola jediná na svete, čo to tak má :)Odpoveď na príspevok od lili929:
Ahojte, je tu niekto, kto ma poschodovy dom a roz… @lili929 my mame naprojektovany dom tak vo svahu... kukni album. Momentalne sme ale hore kym deti podrastu a potom pojdeme dole :)Odpoveď na príspevok od lucosina101:
@floki smeti beriem vtedy, ked odchadzam z domu, … @lucosina101 ak to mas premyslene takto a vyhovuje ti to, potom dobre. Ja som podla svojich zvykov a pohybu po dome hodnotil, ale je to individualne - ja by som sa tam nachodil hore-dole vela :)Odpoveď na príspevok od toky1:
My máme na prízemí obývačkojedálňokuchyňu prepoje… @toky1 prečo máš spodné tmavšie? malé okná alebo niečo tieni?, ja mám denné na juh a tam je kopa svetla a teraz i tepla ked svieti slnko, kúrenie už nekúriOdpoveď na príspevok od duzu:
@toky1 prečo máš spodné tmavšie? malé okná alebo … @duzu Veľké francúzske okná v obývačkovej aj jedálenskej časti vedú na kryté terasy. Strechy terás tienia prirodzené slnečné svetlo do okien. V lete je to ok, prízemie mi ani netreba chladiť a svetla je dostatok. V zime ale nie, hlavne ak je pod mrakom.Odpoveď na príspevok od toky1:
@duzu Veľké francúzske okná v obývačkovej aj jedá… @toky1 takže terasu máš prekrytú nepriesvitne spolu so strechou?, sused menil dával veľký akrylát akurát, má problém ak občas napadne sneh, lebo zmenil i sklon za menší ako je strechaOdpoveď na príspevok od duzu:
@toky1 takže terasu máš prekrytú nepriesvitne sp… @duzu časť strechy terás je priesvitný polykarbonát, zvyšok plechová krytina a pod tým drevo.Odpoveď na príspevok od toky1:
@duzu časť strechy terás je priesvitný polykarbon… @toky1 pekné akurát tam máš kopu susedov asi preto tuje,tie mám i ja od ulice som na konci ulice a za mnou les a teraz i padnutý strom v záhrade,a niekoľko za plotom, patrí lesom a nevedia sa tam dostať s technikou, 2 ho len zrezali a niekľko akurát polámané a vyvalené ešte od búrky v lete