Odpoveď na príspevok od foobar:
Robieva sa to aj napr. takto: @foobar Áno, ale manžel nechce ani počuť o skrinkách nad hlavou....Odpoveď na príspevok od evula1111:
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto vstavanú sk… @evula1111 kombináciu tohto mi raz našlo na pintereste tuším. Že okolo postele a nad boli skrine a zároveň to boli nočné stolíky a z druhej strany boli skrine, čiže to bol jeden blok veľký. Akurát že sa vchádzalo iba z jednej strany okolo postele a teda tá strana mala taký menší priestor na nočnom stolíku.Odpoveď na príspevok od evula1111:
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto vstavanú sk… @evula1111 A čo takto?Odpoveď na príspevok od valilajk:
@evula1111 A čo takto? @valilajk Tuto moznost som tiez zvazovala, ale zial mame velku TV a oproti by sa nezmestilaOdpoveď na príspevok od evula1111:
@valilajk Tuto moznost som tiez zvazovala, ale z… @evula1111 vsak telka moze byt zavesena na stene, potom zaberie len takych max 15 cm od steny.Odpoveď na príspevok od zita19:
@evula1111 vsak telka moze byt zavesena na stene,… @zita19 To ano, ale stena ma iba 100 cm, potom su tam uz oknaOdpoveď na príspevok od evula1111:
@zita19 To ano, ale stena ma iba 100 cm, potom s… @evula1111 postel sa neda dat pod okno? Ale ak ti medzi postelou a skrinou ostava aspon 60 cm, tak to moze aj tak byt. Menej je uz o hubuOdpoveď na príspevok od zita19:
@evula1111 postel sa neda dat pod okno? Ale ak ti… @zita19 pod okno nie, pretože sú to vysoké okná od zeme až po strop. A áno, od čela postele ku skrini zostáva 60 cm. A po ostatných troch okrajoch postele zostáva 90 cm. Len ešte vymyslieť nejakú úzku verziu nočných stolíkov.Odpoveď na príspevok od sissik:
Postel len tak v strede izby nie je bohvieco. Keb… @sissik vd presne preto nechcem skrinky nad posteľou....A s predeľovacou priečkou by to bolo super, ale keby bolo viac priestoru...nočné lampy by som chcela vyriešiť nejak tak, že zozadu pripevniť na posteľ. Inak máme boxspringovú posteľ s dosť vysokým čelom, čiže možno sa stratí ten pocit, že posteľ nie je pri stene, ale v priestore....Odpoveď na príspevok od sissik:
https://www.livspace.com/in/magazine/wardrobes101… @sissik áno, to sú krásne inšpirácie do veľkých izieb. Ja mám podmienku v našej novej spálni velikánsku skriňu a muž komodu s veľkým TV :-) A nijak inak mi to nevychádza, iba tak ako som to nakreslila s tou posteľou v priestore :-(Odpoveď na príspevok od evula1111:
@sissik áno, to sú krásne inšpirácie do veľkých … @evula1111 tie izby na obrazkoch nie su ovela vacsie ako vasa spalna ;-) nakresli na stvorcekovy papier alebo do nejakeho programu presne v rozmeroch a vojde sa aj priecka. Je to iny pocit ked mas stenu za hlavou a ked tam nemas nic. Ver mi, spali sme na chatach tak, ze za hlavou nebolo nic. Budes tam spat roky. Alebo chod na inspiraciu do ikei - ak si niekde blizko, tam maju takto urobenu ukazku izby.Odpoveď na príspevok od sissik:
@evula1111 tie izby na obrazkoch nie su ovela vac… @sissik ja to skúsim vyskúšať doma. Máme boxspring posteľ s vysokým čelom aj vstavanú skriňu, tak skúsim to nasimulovať a uvidím ako sa mi bude spať :-)