Diskusiu odoberá 1 človek

Posteľ v spálni bez spodku

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte spoludiskutujúci, mal by som na Vás otázočku. Robím si bývanie na mieru podľa projektu architekta a súčasťou je aj posteľ s úložným priestorom. Ide v podstate o skelet ukotvený ku stene s tým, že na čele postele (ako je pripevnená smerom k stene) je čalúnenie. Dosky sú celkom vysoké s tým, že stolár tam domontoval výklopné rošty (kúpené externe v Sconte). Keď som si posteľ skontroloval, a nadvihol matrac s roštami, tak na spodku je prázdna podlaha. Trochu ma to prekvapilo. Stolár mi to odovodnil, že je to tak ok. Akože, ono posteľné dosky sú uložené priamo na podlahe (parkety) s tým, že sú ukotvené nielen z predu k stene ale aj po bokoch k vstavanej skrini, čiže sa nijakým spôsobom nehýbu/neheklajú, že by mi to malo doškriabať podlahu a pod. Len ma toto trochu zaskočilo. Aké máte skúsenosti Vy, pls? Je to podľa Vás ok? Díky
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od duzu:

@sousedekovci89 pes problém nie je naučí sa všetk…
@duzu ako mu mam velit pocas 10 hodin co je sam doma? Vies ako sa hovori prilezitost robi zlodeja a u psov to plati 2x. Psy su inteligentnejsie tvory nez si myslime.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@duzu ako mu mam velit pocas 10 hodin co je sam d…
@sousedekovci89 to sa tam časom zblázni lebo je to spoločenský tvor, naviac bude mať málo pohybu a bude časom ako prasiatko, ja som mal väčšinou vonkajšie s el. obojkom a dovnútra chodil len občas ak bola väčšia zima na noc, vnútorné majú väčšinou ak majú prácu doma alebo dôchodca
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@sousedekovci89 to sa tam časom zblázni lebo je t…
@duzu - my teda máme "vnútorného" psa a keď ide robotický vysávač, pes sa poberie do inej miestnosti. maximálne tak ho chvíľu sleduje, ale potom ide preč a teda robotikcký ani iný vysávač ho vôbec nezaujíma. Zo začiatku sa všetkých vysávačov bál a utekal, teraz ich ignoruje.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?