Ja veeeeelmi dufam, ze ano, ze ceny pojdu dolu.....ale zas uvidime,ze co pride s eurom, ci nam nakoniec nepadnu usta dolu :-.
Ale kvoli financnej krize nie su prognozy na rok 2009 pre ludi moc ruzove... :-(
My sa chystame zacat stavat na jar, tak uvidime ake budu ceny.
ano myslela som to tak, ze klesla cifra pred znakom eura (preto ten usmievacik )a takuto odpoved som aj cakala, ze mi niekto da, na e-filip by sa urcite nejaky taky chlapik nasiel. Ale vazne, otazka o poklese cien materialov padla v jednom slovenskom denniku koncom roka, ale bola bez odpovede a v HN som citala, ze aj stavebne firmy pojdu s cenami dole...No a ty luciferova hovoris, ze v CR uz padaju
..no ak by teda aj ceny neklesli, tak by mohli aspon dobre zlavy dat, aby nas stavbychtivych neodradili od nasich snov mat vlastne domceky, no nie?! x-)
Teraz sa oplatí stav.mateiál kupovať z čiech alebo z maďarska.Ja som kúpil na celý dom z maďarskaporoterm 38 pero+drážka za cca.33,00 Sk bez DPH.Ani doprava nie je drahá.
cena dlazby, ktoru som mala vybranu v minulom roku do domu, vrazstla takmer o 100 skk na m2. ]-( vzhladom na to, ze sme to dohadovali este koncom roku 2008, tak nam daju povodnu cenu.
cena je priamo umerna dopytu, ak nastane pokles, ceny pojdu urcite dole a obzvlast na Slovensku su obrovske rezervy 8-(
PS: ja som na Morave kupil Isover Domo 180 za 130 Sk (vratane DPH) za m2 (u nas je bezne bez zliav cca 360 Sk)