Odpoveď na príspevok od petersd:
Hej, rozumiem ak dodávateľská firma požaduje pred… @petersd Dobrý deň, mám čerstvú skúsenosť s pánom Danihelom. Tiež chcem varovať všetkých, ktorí by chceli s pánom Danihelom uzavrieť akúkoľvek dohodu! Obkecávanie, navyšovanie čo sa týka peňazí, pýtanie záloh mu ide na jedničku. Prvotné oblbnutie má tiež v malíčku! Výkon a výsledok prác absolútne nezodpovedá prvotnej dohode! Som sklamaný a strašne oklamaný, a však pán Danihel isto zaspáva bez výčitiek a funguje ďalej.Odpoveď na príspevok od milan209209:
Nie som rasista, ale s týmito "spoluobčanmi" nič … @milan209209 Zase by som ich nehádzal do jedného vreca. S cigánmi (pred tým, než ma niekto označí za rasistu, najprv si zistite čo je rasizmus a kto je rasista) prakticky do styku prichádzam už od škôlky. Či už nejaký ten spolužiak, tetka, čo babke predávala metly (pravidelne k nám chodila, pracovali tuším spolu v JRD kedysi), potom spolužiaci na ZDŠ (z vedľajšej dediny), potom aj kolegovia sem-tam, vážne si nepamätám žiadny problém. Ono je to aj o tom, či chce človek ušetriť za každú cenu a potom "je mu jedno" za akých podmienok či komu dá spraviť zákazku (asi človek stratí v tom prípade ostražitosť). A to ťa odr.e aj biely. Len v prípade cigána je to okatejšie a človek to asi viac vníma. Ale ako píšem, nie všetci sú zlí. A to by si mal vidieť to, keď u nás v dedine hrali futbalový zápas "čierni proti bielym". Vtedy sa cigáni medzi sebou povadili, kto je tmavší. :D :D :D Ale je možné, že ja to vnímam inak ako niekto iný, keďže ako som písal, celý život som bol v styku s nejakými cigánmi, čiže mi to asi nepríde ako niečo, čo by som mal riešiť, alebo lepšie povedané, nevnímam to inak ako keby som bol s hocikým iným.Odpoveď na príspevok od pochabel:
@milan209209 Zase by som ich nehádzal do jedného … @pochabel Rozumiem ti a máš pravdu. Ale pri cigáňoch je riziko omnoho vyššie ako pri bielych. Aj v aute si dám radšej pás aby som mal vačšiu šancu prežiť. Tak ja volím jednoduchšiu cestu ako sa hádať s primitívom , čo to má defacto v génoch aj keď za to nemôže,Odpoveď na príspevok od dudo1221:
@petersd Dobrý deň, mám čerstvú skúsenosť s pánom… @dudo1221 tak ale pytanie zaloh.... vsak na zaciatku sa na niecom dohodnem, tak potom moze vypytovat co chce, kolko chce. viem, ze ludia su ochotni pristupit na kadeco a polavia, ked maju vidinu, ze potom pojde nieco rychlejsie alebo lepsie. ale uz bolo tolko podobnych pripadov...