Výstraha

Dobrý deň, chcela by som len upozorniť, na "stavebnú firmu" DANIHELS - Tibor Danihel, Oľga Danihelová, ktorá ponúka svoje služby v stavebnej oblasti. Nakoľko sme mali požiadavku na vonkajšie stavebné práce môj manžel sa dohodol o vykonaní práve s uvedenou firmou, ktorá ponúkla výhodnú cenu. Napriek cenovej ponuke a akože "zmluve o dielo" na druhý deň, po začatí prác, začali navyšovať cenu, až sa cena zdvojnásobila oproti pôvodnej ponuke, čo sme samozrejme neakceptovali, práce nechali tak, zálohu odmietli vrátiť o okradli nás o materiál a o primitívnosti a arogancii týchto "odborníkov" ani nehovoriac, Týmto chcem len vystríhať prípadných záujemcov o spoluprácu s touto cigánskou bandou, nenechajte sa nachytať, prídete o čas, peniaze aj nervy...
Odpovedať
Hej, rozumiem ak dodávateľská firma požaduje predom nejakú zálohu, ak dodáva aj materiál. Na nás však niektoré "tiežfirmy" skúšali pýtať zálohu a to sme mali materiál svoj, oni mali dodať iba prácu... Hnal som ich kade ľahšie! Lepšie je stratiť istý čas, alebo iba ležať doma na pohovke, než potom plakať že ma niekto odrbal o peniaze. Ale súcitim s Vami, dúfam, že ste neutrpeli veľkú stratu ...
Odpovedať
aj to idete nejak ďalej skúsiť riešiť?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od estaluk011:

Dobrý deň, chcela by som len upozorniť, na "stave…
@estaluk011
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

Hej, rozumiem ak dodávateľská firma požaduje pred…
@petersd Dobrý deň, mám čerstvú skúsenosť s pánom Danihelom. Tiež chcem varovať všetkých, ktorí by chceli s pánom Danihelom uzavrieť akúkoľvek dohodu! Obkecávanie, navyšovanie čo sa týka peňazí, pýtanie záloh mu ide na jedničku. Prvotné oblbnutie má tiež v malíčku! Výkon a výsledok prác absolútne nezodpovedá prvotnej dohode! Som sklamaný a strašne oklamaný, a však pán Danihel isto zaspáva bez výčitiek a funguje ďalej.
Odpovedať
Nie som rasista, ale s týmito "spoluobčanmi" nič nemať, ani auto nekupovať, nepredávať a tobôž nejaké práce riešiť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milan209209:

Nie som rasista, ale s týmito "spoluobčanmi" nič …
@milan209209 Zase by som ich nehádzal do jedného vreca. S cigánmi (pred tým, než ma niekto označí za rasistu, najprv si zistite čo je rasizmus a kto je rasista) prakticky do styku prichádzam už od škôlky. Či už nejaký ten spolužiak, tetka, čo babke predávala metly (pravidelne k nám chodila, pracovali tuším spolu v JRD kedysi), potom spolužiaci na ZDŠ (z vedľajšej dediny), potom aj kolegovia sem-tam, vážne si nepamätám žiadny problém. Ono je to aj o tom, či chce človek ušetriť za každú cenu a potom "je mu jedno" za akých podmienok či komu dá spraviť zákazku (asi človek stratí v tom prípade ostražitosť). A to ťa odr.e aj biely. Len v prípade cigána je to okatejšie a človek to asi viac vníma. Ale ako píšem, nie všetci sú zlí. A to by si mal vidieť to, keď u nás v dedine hrali futbalový zápas "čierni proti bielym". Vtedy sa cigáni medzi sebou povadili, kto je tmavší. :D :D :D Ale je možné, že ja to vnímam inak ako niekto iný, keďže ako som písal, celý život som bol v styku s nejakými cigánmi, čiže mi to asi nepríde ako niečo, čo by som mal riešiť, alebo lepšie povedané, nevnímam to inak ako keby som bol s hocikým iným.
Odpovedať
Kto sa nechá obtiahnuť cigáňom, zaslúži si to.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pochabel:

@milan209209 Zase by som ich nehádzal do jedného …
@pochabel Rozumiem ti a máš pravdu. Ale pri cigáňoch je riziko omnoho vyššie ako pri bielych. Aj v aute si dám radšej pás aby som mal vačšiu šancu prežiť. Tak ja volím jednoduchšiu cestu ako sa hádať s primitívom , čo to má defacto v génoch aj keď za to nemôže,
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dudo1221:

@petersd Dobrý deň, mám čerstvú skúsenosť s pánom…
@dudo1221 tak ale pytanie zaloh.... vsak na zaciatku sa na niecom dohodnem, tak potom moze vypytovat co chce, kolko chce. viem, ze ludia su ochotni pristupit na kadeco a polavia, ked maju vidinu, ze potom pojde nieco rychlejsie alebo lepsie. ale uz bolo tolko podobnych pripadov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?