Zdravym chcel by som vediet odhat hrubej stavby EKO120 a cenu komplet domu aby som mal predstavu kolko by som si mal pripravit Tych 60 000e mi bude stačit ?
To záleží na tom ako chceš stavať. Či svojpomocne alebo s firmou, z akých materiálov a pod. Ja som postavila niečo podobné 8x13m. Už bývam, ešte nemám vonkajšie omietky a neprekročila som 60000e. A to som stavala z kvalitných materiálov.
Ahojte, staval prosím niekto tento dom ? poprípade verziu s garážou https://www.djsarchitecture.sk/projek... Veľmi sa nám tento bungalov páči a chceli by sme vedieť odhad hrubej stavby, poprípade aj komplet hotového domu aby sme mali aspoň približnú predstavu o cene. Väčšinu vecí chceme riešiť svojpomocne.
Ďakujem
@tinas91 ako pise sa milion krat, napisem to miliónkrát 1
ak si uplny laik tak pocitaj s 800- 1000 eurami na m2 zastavanej plochy..
ci to bude 800 alebo 1000 zalezi na tom ci to bude svojpomoc, ako lacno vies zohnat material, technologia v dome, okna, strecha a bla bla bla milion veci..ak chces hruby nastrel bez nejakej dalsej podrobnej analyzy pocitaj 800 -1000 euro m 2...mas tam cenu na kluc 140 000...ak si nikdy nestavala a nemas velku rodinu plnu chlapov co zadarmo robia tak zober tu cenu na kluc a zaplat si len kvalitného stavebného dozora a tiez stavbu dozoruj...zbavis sa tolkeho stresu ze po vystavbe nam este podakujes za rady :)
ak si myslim ze to das pod 100 000 nechcem ti brat iluzie :)