Ahojte, chcel by som sa spýtať či niekto staval tento bungalov Laguna 440 od spoločnosti Promiprojekt? My sa chystáme stavať tento bungalov a chceli by sme si tak trocha urobiť prehľad ohľadne skúseností aké máte s týmto projektom konkrétne a teda stavba, rozpočet a podobne ako aj o projektoch promiprojekt všeobecne.
Sú údaje o cene domu na kľúč alebo svojpomocne uvádzané na stránke reálne?
http://www.promiprojekt.sk/projekty/l...
Ďakujem za každú odpoveď emoticon
Dobry den, zaujal nas tento projekt, len neviem si predstavit tu obyvacku s jedalenskym stolom. Nemate nejake realne foto? Este nas napadlo zamurovat vchod do spalne a prechod urobit zrusenim tych vstavanych skrin. Alebo predlzit obyvacku zarovno spalne.Dakujem za rady a foto
@andrea_kuhejdova_filkaszova My takisto planujeme zamurovat vchod do spalne obyvacky. Vchod planujeme pozdlz kupelne. Takisto predlzujeme obyvacku zarovno spalne. My sme si tam dohromady vymysleli 26 zmien 😄
Ake este zmeny planujete? My este asi dvere do garaze z technickej miestnosti, s tym ze kotol bude v garazi. Kolko pare ste kupovali od Promiprojektu? Ja zvazujem 3 ks a digi verziu. Mate uz nacenenu stavbu?
@andrea_kuhejdova_filkaszova až teraz som si všimol vás komentár. Brali sme štandardne 5ks pare bez ele. verzie. My sme garáž zrušili a urobili z nej detsku izbu. V akom stave mate dom? 🙂
@sharky369@andrea_kuhejdova_filkaszova ahojte, aj my sa na 99% chystame stavať tento domček, prosím vás aký máte cca rozpočet na stavbu? A aké zmeny ste tam spravili, tiež by sme chceli zamuroval prechod z obývačky do spálne, a rozmýšľam ze aj zarovnať celé do štvorca 😄 prosím inšpirujte ma a poraďte, kľudne aj správa 😉 ďakujem
@aklatanmal ahoj, rozpocet neviem presne povedat. Vela veci mame inak. Zmien dispozicnych cca 25. Menili sme toho fakt vela-okna, namiesto garaze detska izba, z detskej izby vchod do domu, technicka miestnost predlzenie, zruseny spajz v kuchyni, dorobenie pristresku nad vchodom.... 🙂