Čaute, chcel by som oživiť diskusiu ohľadne výstavby rodinného domu bungalov 333. :-)
Chcel by som vedieť, že koľko € asi vyšiel material na stavbu...
A potreboval by som murára z okolia Senec.
Bol by som rád, keby mi niekto dal niejaké foto, že ako mu prebieha výstavba alebo ako to vyzerá ked to je postavené a zariadené (podľa možnosti).
Poprípadne sa môže diskusia rozrásť o všetko okolo výstavby tohto typu projektu od privileg.sk :-)
Ďakujem
Zdravym Vas :)
ako jeden z Vas som sa rozhodol pre bungalov 333 xl+t,rad by som som sa vas popytal ake mate skusenosti so stavbou,ake pripadne komplikacie vznikli pri stavbe,a hlavne by som sa rad opytal v akej cennovej relacii sa vie pohybovat stavba,kolko vas vysla zakladova platna,obvodove muri,strecha?dakujem za akekolvek uzitocne informacie,kedze sa na to chystam svojpomocne a j blizkou rodinou ako vypomoc
@bundad
Ahoj tak nedávajte ytong lambdu ale tenší 25cm a zostane Vám aj na zateplenie. Posielam ti nejaké podklady k stavbe Bungalovu 333,čo som našiel na internete. Sú tam výpočty strát atď . Je to robené na ytong. Sú tam celkom zaujímavé veci tak kuknite všetci.
ahoj katarinka2010 mozes mi prosim ta napisat kontakt na tych majstrov co ty stavali dom ta cena bola dobra aj s matrialom a material si mala od kial aka firma?dakujem velmi pekne a este by som sa chcel opytat projekt ta kolko vysiel?
@marius444
Dobry vecer,chcem sa spytat ci uz ste zacali zo stavbou domceka a ake su cca naklady.Nevieme sa rozhodnut ci 333xl +t zuzeny o 1m,alebo 333 +t zuzeny o 1m.dakujem