Odpoveď na príspevok od andreax0:
Ahojte, chcela by som vedieť orientačnú sumu za d… @andreax0 Tak hrubú stavbu už máte. Vy chcete dokončenie do holodomu. Ak správne chápem prípojky ešte nie sú. Dosť veľký dom na dnešné pomery a ceny. Každopádne presnú cenu Vám nepovie nikto. Tepelné čerpadlo máte od 7000 do 12 000 podľa značky a toho čo tam všetko máte. Taktiež ostatné veci ako omietky, tak tam môžete zohnať niekoho za 4000 a iný zoberie 7000. Ale ak to nejako spriemerujem tak v nejakom nižšom štandarde, čiže pôjdete do všetkého najlacnejšieho, tak od 50 000 ako tu bolo spomínané až po 60 000 pokiaľ budete chcieť už aj niečo kvalitnejšie a hlavne mám na mysli firmu, ktorá to bude robiť. Ak by ste to robili svojpomocne, že vy konkrétne alebo s nejakými firmami po kamarátsky a vedeli by ste ešte k tomu vybavovať zľavy, tak ešte menej. Ale myslím si, že budete chcieť firmu a nemáte všade známosti. počítajte isto 50 000-60 000eurOdpoveď na príspevok od andreax0:
Ahojte, chcela by som vedieť orientačnú sumu za d… @andreax0 nás svojpomocné dokončenie (len cena materialov) od hrubej stavby do stavu, ze sa dá v stavbe bývať ( teda len to najnutnejšie) bude stat 65-tisic eur Takze k to z Vašej strany nebude svojoomocné dokoncenie, tak pripocitajte k tomu aspoň 25-30 tisicOdpoveď na príspevok od andreax0:
Ahojte, chcela by som vedieť orientačnú sumu za d… @andreax0 Nechce sa mi to spočitávať, ale pohľadom na Vašu situáciu odhadujem cca okolo 70.000 €Odpoveď na príspevok od andreax0:
Ďakujem vám všetkým za odpovede, premýšľame nad k… @andreax0 Ahoj, ak sa môžem sýtať tak aj ste kúpili ten dom ak áno čo vás to vyšlo? premýšlame aj my nad kúpou.Odpoveď na príspevok od andreax0:
Ďakujem vám všetkým za odpovede, premýšľame nad k… @andreax0 Ani nie že čo vás to vyšlo ved ten tvoj príspevok je starý 2 mesiace, blbú otázku som dala, myslí to tak či viete niečo viacej čo by vás to stálo.Odpoveď na príspevok od natals123:
@andreax0 Ani nie že čo vás to vyšlo ved ten tvoj… @natals123 hlavne treba pozrieť lokalitu, lebo iná cena bude v BA a iná v PO.... HC rataj tak 75000€ +-20000€ dokončenie od HS. Teda pri rovnakej ploche...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@natals123 hlavne treba pozrieť lokalitu, lebo in… @megdesign čo som pozerala ja tak menšia úžitková plocha o 20m2 než písala pani o tom jej dome a je apson pripojení na inžinierske siete, ale tak môže to by tak ako píšete kludneOdpoveď na príspevok od natals123:
@andreax0 Ani nie že čo vás to vyšlo ved ten tvoj… @natals123 ahoj, nekúpili sme ho