Koľko stojí dokončenie hrubej stavby?

Ahojte, chcela by som vedieť orientačnú sumu za dokončenie 4i bungalovu, Zastavaná plocha domu je 172m2. Úžitková plocha je 139m2. Z vnútra je dom v tehle, nemá ani stropy, dom nieje pripojený na siete, iba pri dome je voda elektrika Zaujíma koľko by zhruba stálo dokončenie do stavu holodom len čo sa týka interiéru, dom má okná 3sklo, vchodové dvere, garážová sekčná brána Horman Cca čo je potrebné dokončiť: tepelné čerpadlo, podlahové vykurovanie, anhydrytový poter, omietky, sadrokartónové stropy, komplet izolácie, elektroinštalácia, rozvody vody a odpadu
Odpovedať
50k minimalne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andreax0:

Ahojte, chcela by som vedieť orientačnú sumu za d…
@andreax0 Tak hrubú stavbu už máte. Vy chcete dokončenie do holodomu. Ak správne chápem prípojky ešte nie sú. Dosť veľký dom na dnešné pomery a ceny. Každopádne presnú cenu Vám nepovie nikto. Tepelné čerpadlo máte od 7000 do 12 000 podľa značky a toho čo tam všetko máte. Taktiež ostatné veci ako omietky, tak tam môžete zohnať niekoho za 4000 a iný zoberie 7000. Ale ak to nejako spriemerujem tak v nejakom nižšom štandarde, čiže pôjdete do všetkého najlacnejšieho, tak od 50 000 ako tu bolo spomínané až po 60 000 pokiaľ budete chcieť už aj niečo kvalitnejšie a hlavne mám na mysli firmu, ktorá to bude robiť. Ak by ste to robili svojpomocne, že vy konkrétne alebo s nejakými firmami po kamarátsky a vedeli by ste ešte k tomu vybavovať zľavy, tak ešte menej. Ale myslím si, že budete chcieť firmu a nemáte všade známosti. počítajte isto 50 000-60 000eur
Odpovedať

@andreax0 nás svojpomocné dokončenie (len cena materialov) od hrubej stavby do stavu, ze sa dá v stavbe bývať ( teda len to najnutnejšie) bude stat 65-tisic eur Takze k to z Vašej strany nebude svojoomocné dokoncenie, tak pripocitajte k tomu aspoň 25-30 tisic
Odpovedať
Ultra-low-cost s kamaratmi v Snine 50tis, normalny standard na firmu v okoli BA 100tis
Odpovedať

@andreax0 Nechce sa mi to spočitávať, ale pohľadom na Vašu situáciu odhadujem cca okolo 70.000 €
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým za odpovede, premýšľame nad kúpou a počítali sme tak cca 60 000 do stavu holodom čiže sme sa celkom trafili
Odpovedať

Ďakujem vám všetkým za odpovede, premýšľame nad k…
@andreax0 Ahoj, ak sa môžem sýtať tak aj ste kúpili ten dom ak áno čo vás to vyšlo? premýšlame aj my nad kúpou.
Odpovedať

Ďakujem vám všetkým za odpovede, premýšľame nad k…
@andreax0 Ani nie že čo vás to vyšlo ved ten tvoj príspevok je starý 2 mesiace, blbú otázku som dala, myslí to tak či viete niečo viacej čo by vás to stálo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od natals123:

@andreax0 Ani nie že čo vás to vyšlo ved ten tvoj…
@natals123 hlavne treba pozrieť lokalitu, lebo iná cena bude v BA a iná v PO.... HC rataj tak 75000€ +-20000€ dokončenie od HS. Teda pri rovnakej ploche...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@natals123 hlavne treba pozrieť lokalitu, lebo in…
@megdesign čo som pozerala ja tak menšia úžitková plocha o 20m2 než písala pani o tom jej dome a je apson pripojení na inžinierske siete, ale tak môže to by tak ako píšete kludne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od natals123:

@andreax0 Ani nie že čo vás to vyšlo ved ten tvoj…
@natals123 ahoj, nekúpili sme ho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?