dobrý den chcem spustiť diskusiu o finančnom rozpočte na tento dom.rád by som bola, keby reagovali ludia ktorí stavajú podobný bungalov alebo tento istý pretože sme velmi zvedavý s akým rozpočtom treba rátať približne kedže už vybavujeme stavebné povolenie.za všetky názory a odpovede dakujem
@nika007963 ahoj aj my chceme stavat tento domcek, prave riesime osadenie na pozemok a potom budeme vybavovat stavebko, tak som tiez zvedava ci sa niekto ozve :)
@nika007963 cena zalezi od toho - ake murivo budes davat, ake bude hrube, aku kritinu tam budes davat, ake zateplenie a izolacie a ake hrube, ci budes robit strop keramicky alebo dreveny, ake bdues robit kurenie, ci budes robit krb a hlavne, ci to budete robit sami, cez zivnostnikov alebo na kluc, ake okna tam date atd atd. A ake ceny si na toto vsetko budete vediet vyjednat.
Nas to vyjde do podoby, ze sa tam uz bude dat byvat okolo 90000. Ale ak budete setrit a kupovat lacnejsie materialy, vsetko robit uplne svojpomocne s rodinou a kamaratmi, tak sa do takych 70 000 - 75000 mozete zmestit.
No tiež sa mi páči uvažoval som nad nim od eurolineslovakia ale ta cena ma zarazila, ale našiel som http://www.denystav.eu/products/bunga... a cena je úplne o niečom inom. ma niekto skúsenosť s tou firmou?