@mio23 berem spät teraz som videl tvoj album prvy krat som videl 40 cm EPS.a k tej pene sa da lepit len rovno vymurany dom žiadne stare...a tak take kotvy ani nezoženies
@lukaso nato aby som vedel, ze pri BASF nestupis do hovienka, nemusim byt predsa predajca, staci si vygoglik kto je tu vacsine materialom otcom. Ja ani neviem kde sa BASF predava ;-)
Ak chces postavit pasivny dom pod Tatrami podla PHPP, tak pod 40cm sa to neda ;-) ak v BA je to mozne uz aj s 30cm ;-) Od roku 2020 kedy su tieto domy uz povinne v clenskych kr. EU, asi tazko bude niekto premyslat nad rolovanim fasady a hmozdinami uz duplom nie, na novostavne sa do 8 metrov nemusi kotvit to je dufam jasne ;-)
@mio23 ujcek ale 2020 už nebudeme stavat domy ale vakuove stany. :-D ... ak ti pravdu poviem tak este som nepocul že sa nemusi kotvýt. =-) vsak to mas napisane aj v systeme eta
ahojte...vedel by mi niekto napisat pribliznu cenu zateplenia a fasady na nas bungalow? cakam na cenove ponuky, ale potrebujem si trosku rozratat peniaze, kedze sa blizia vianoce, aby som vedela, kolko mozem minut na darceky :)
zateplenie 10cm grafitovy polystyren Basf...
podhlady su hotove, podbite, zateplene a v sietke, uz na ne len fasadu
dakujem :)