Ahojte chcela by som vas velmi pekne poprosit o radu, kedze som laik a v rodine ziaden muz :-) viem, zla kombinacia a preto sa nechcem nechat obabrat :-D takze k veci: ide o rekonstrukciu starsieho vikendoveho domu. Chcela by som prerobit strechu namiesto cca 5 rokov stareho sindlu dat rheinzink a na fasadu na 2 steny alucobond a na 2 steny klasicku fasadu. Dom uz zatepleny je cca 12 rokov do zadu. Pojde len o pretretie tych 2 fasadnych stien aby farbou pasovali k alucobondu, ten bude aj na podhladoch. Plocha strechy je cca 120 metrov bude sa pokladat rheinzink a cenova ponuka s pracou je 22000 s dph. Strecha je pultova. Je ta cena primerana? Cena za alucobond na 2 steny a podlady je 21000. 1m stvorcovy obkladu vychadza 110€ a na podhlady 135€ s dph. Prosim ked sa niekto vyznate v tychto materialoch a cenach uvedte ma do reality ;-) dakujem
@alore tú ponuku spáľte a nájdite si niekoho normálneho. Mám taký pocit, že ten čo Vám to cenil asi Vás pozná a vie o Vás to, čo ste tu napísali...,,som laik a v dome žiadny muž"
Bud neviete co s peniazmi alebo je tato otazka iba ako vtip sem napisana.V kostole kamarati renovovali obklady a steny 24karatovym platkovym zlatom a meter vysiel na 110 eur .....Predpokladam zetie steny budu teda minimalne 100mikronov zlata a strecha bude minimalne medena tak z 2mm hrubeho plechu ....
Predpokladám, že tento pokus alebo ako to nazvať nemienite aj zrealizovať. Menej je niekedy viac. Pri výbere dodávateľa to platí doslova. Menšia firma nižšie ceny a lepší servis. Pošlem do IP adresu na jedného dodávateľa skúste si dať urobiť CP a porovnať aspoň 3 - 4. :-S
pride mi to ako sialenstvo niektori su strasni spekulanti a ako odr......t. Ja viem tiez doporucit dodavatela, keby niekto chcel vediet piste mi do spravy.
tak to Vám dali strašne vysokú ponuku. Skús si pohľadať niekoho iného, sú aj lacnejší a dobrý dodávatelia toho čo ty potrebuješ. Toto je neuveriteľne veľa peňazí