https://www.djsarchitecture.sk/projek... ahojte, myslite si, že je reálne postaviť tento dom za 80000 v stave holodom? (pozemok mame kúpený, je rovný a dali by sme to robiť partiám živnostníkov), lebo som dostala ponuku od stavebnej firmy za 120 000 a keď som im ukázala stránku djs kde je suma na kľúč 98 000, takko tvrdil, že to niesu aktuálne sumy a ze to nieje reálne postaviť za tu sumu
@andreaa1404
stavam svojpomocne dvojposchodak 9x10 + garaz 6x9 + pivnica 5x5. Za 90t€ dam holodom urcite. Ak chces nejake Kontakty kludne napis. Som zo Samorina.
@andreaa1404 ja ťa len povzbudím, pred 5 rokmi sme postavili so živnostníkmi 172 m2 + zastrešená terasa cca 20 m2, strecha rovná plocha strechy 208 m2 , pozri si u mňa album. Dal som to na 600€/m2 nakomplet aj so zariadením!
Takže holodom hravo dáte. Otázka je, čo potom, máte ďalšie financie na dokončenie, ploty, chodníky, záhradu?
@andreaa1404 tak mas z coho ukrajovat v pripade navysovania :-)
Ja mam v cene 500E/m2 zaratanu i terasu s murovanym bazenom, ploty brany odstavne plochy ..., ale vsetko je tvrda svojpomoc.
@peter977 neboj, hruby rozpocet mame ;-) teraz to viac doladujeme, kedze mame uz projekt, kde je napisane, ake tehly/tvarnice treba, ake okna a pod, aby to splnalo vsetky poziadavky.
Svagor teraz dostaval bungalov 150m2, vsetko, vsetko svojpomocne. Je v stadiu holodomu a je na 60 000. Ale je to drina. Druhy rok, 4 dni v tyzdni na tom maka