Dobrý deň. Chcem sa opýtať či mi postačí na hrubú stavbu + okná + strecha 30 000 eur. Dom má rozmery 8x11 poschodový šikmá strech do jednej strany. Robotu si budeme robiť samy, domiešavače s betónom sú samozrejmosť. Ďakujem
mame poschodovy dom 9x10 a sme na 33000e už so spravenou vodou,kurenim, beton sme davali kvalitny, mury porobeton, strecha palena škridla, okna 3sklo profil pre pasivne domy, hlinikove vchodove dvere
@veronikastacho Pozrel som si projekt - pekný. Naozaj pohoda...
Ale nezdieľal by som optimizmus predrečníkov nado mnou, že za 30 tisíc to ako HS zavriete. Možno áno - ale za cenu kompromisov, alebo nepriznaných nákladov (majster - príbuzný možno bude robiť akože zadara, ale budete si to musieť napr. odrobiť a to sú predsa tiež náklady).
no aj nás by potešilo hrubú uzatvorenú stavbu za 33000eur ale nám sa to nepodarilo my sme na sume 54000eur, ale záleží čo kto chce a čo sa mu páči nedá sa to provnávat každý máme čosi iné myslým material my tiež mame malý bungalov NED 25cm Lambda+25sivý polyst., základová doska na styrodur a na streche EPDM + polystyren,okna Hoblina, ničo firma a niečo tvrdá svojpomoc, ale sused to asi tiež spravil okolo tých 30000 ale má základové pásy jednoduché a 5cm plystyren a jednoduché plastové okná, takže každý podla toho čo chce...