Odpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 my sme tesne pred nasťahovaním. Dom je síce menší, ale zas máme tretinu aj podpivničenú. Detaily nejaké technické nepopíšem, začali sme pred 4 rokmi, ale prvý rok sa robila len pivnica. Tvrdá svojpomoc, s rodinou, kamrátmi alebo známymi (za lepšiu cenu robota). Aktuálne sme na sume asi 130tis (aj s nejakým nábytkom), ale okolie nemáme vôbec upravené.Odpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 Dá, ale asi nebude mať 10x15 m. TO za tú cenu nepostaviš. Iný postavíš, len je otázne, kde a na čom budeš šetriť.Odpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 V dnešnej dobe nedá, ale ak mi neveríte dajte si urobiť projekt a naceniť len materiál ak už ten bude za viac ako 150 tisíc nemusíte začínať 👍Odpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 odporúčanie, skráť jednu stranu domu na 8m a uz sa vmestite 10x8m v tej cene vyjdeOdpoveď na príspevok od rkorba:
Ked sa ženská pyta na technicke a financne otazky… @rkorba Haha prečo?Odpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 ja by som sa opytal taky zaklad, co je asi kazdemu jasny: co znamena "mame rozpocet"? to je hotovost? alebo "slubenu" hypo s 1rocnym fixom?Odpoveď na príspevok od pavol_skalicky:
Môj brat si stavia dom svojpomocne v tvojej lokal… @pavol_skalicky nj, ale nebolo napisane aky dom, v akom stave ... dom stav bude, bude aj obyvatelny ... ale :DOdpoveď na príspevok od rapidek:
@empirebuilding honosny nazov a ani reklamu si ne… @rapidek nechaj ho, o 2 dni maju vyrocie vzniku - 5 mesačné. Ešte si na reklamu nezarobili, bola zima atd.... 😂Odpoveď na príspevok od stefanby:
@rapidek nechaj ho, o 2 dni maju vyrocie vzniku -… @stefanby jj, a web plny floskul naliehavo podprahovo vysiela signal, utekaj prec :DOdpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 napíš mi správu, pošlem ti číslo na jedného pána ktorý aj nám staval dom v 2019 - drevostavba namieru.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@empirebuilding honosny nazov a ani reklamu si ne… @rapidek A uz vobec nie korektora...Odpoveď na príspevok od polly88:
Ahojte, máme rozpočet na dom cca 150 000€ aký dom… @polly88 mame podobný rozmer, 15.5x 11.4m. A cenové ponuky som dávala robiť pred rokom.... Jeden povedal, ze bolo to tak na hranici, ze dá sa do 150tis, ale no tak veľmi najlacnejšie. Žiadna ponuka nebola do 150tis na stavbu holodomu. Okolo 170tis chodili ponuky. A teraz išli ceny rapídne hore k tomu.Odpoveď na príspevok od aen:
Ale da :). CP mam na 150k. 149m² zastavaneho, sta… @aen to je cena komplet na kluc? vieš mi poslať podorys aky mate a rozme domu? z akeho materialu stavate? Kto vam stavia? DakujemOdpoveď na príspevok od rapidek:
@empirebuilding honosny nazov a ani reklamu si ne… @rapidek dobrý deň, fungujeme úplne inak ako klasická stavebná firma, my domy nerealizujeme, ale slúžime ako poradca pre klientov, ktorí sa v danej problematike nevyznajú a prinášame im najoptimálnejšie riešenia.Odpoveď na príspevok od stefanby:
@rapidek nechaj ho, o 2 dni maju vyrocie vzniku -… @stefanby viete, hodnotiť niečo od vzniku firmy je také plytké. Nepoznáme sa neviete koľko rokov máme skúsenosti v oblasti stavby domov, ale nakydať na niečo čo nepoznám je také slovenské :-)Odpoveď na príspevok od empirebuilding:
@stefanby viete, hodnotiť niečo od vzniku firmy j… @empirebuilding a ako inak chcete aby clovek hodnotil firmu, ak nie od jej vzniku? referencie 0. floskule 100 bodov. Nakydat na nieco co nepoznam nieje "take slovenske", je to v kazdom kute zeme, keby ste bol rozhladeny, tak by ste to vedel. :D Na modrej streche ste tiez nasiel optimalne riesenie, urobit si reklamu zadarmo, aj ked je to proti pravidlam tejto stranky. Precitali ste si podmienky? Ak nie, ako ako chcete radit klientovi, ak neviete citat, alebo citat s porozumenim. :-)Odpoveď na príspevok od empirebuilding:
@rapidek dobrý deň, fungujeme úplne inak ako klas… @empirebuilding Sú tu PRO firmy, ktoré si platia členstvo. Ale tí aj radia bezplatne v niektorých témach. A podľa ich rád je možné ich aj hodnotiť. Ty si na MS toho zatiaľ veľa neporadil. Teda vlastne nič. Len reklamu si si chcel spraviť.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@empirebuilding a ako inak chcete aby clovek hodn… @rapidek áno som si vedomý, že som porušil pravidlá. Ale prišiel som sem pod oficiálnym názvom firmy a neskrývam sa za falošné profily, ktoré si v diskusiách píšu pozitívne recenzie a k tomu nikdy ani neskĺznem. Prajem všetko dobré a dúfam, že vy k tým druhým nepatríte :-))Odpoveď na príspevok od empirebuilding:
@rapidek áno som si vedomý, že som porušil pravid… @empirebuilding ja tu neponukam ziadne sluzby a radim zadarmo.