Cena základy

Dobrý deň! Dostali sme cenovú ponuku na základy (geodetické práce, zakladovanie, zdravotechnika-vnútorná kanalizácia -voda, elektroinštalacia -blezkovod-prestup NN cez základ), zastavaná plocha 174 m2....cca. 16.500€...je to reálna suma? Ďakujem pekne za pomoc!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nikkoletta:

Dobrý deň! Dostali sme cenovú ponuku na základy (…
@nikkoletta Máš len jednu cenovú ponuku a navyše si ju ideš overiť tu??? Ja keď nemám aspoň 6 - 8 CP neprijmem rozhodnutie !
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@nikkoletta Máš len jednu cenovú ponuku a navyše …
@petersd ďakujem za pomoc 👌
Odpovedať

@petersd ďakujem za pomoc 👌
@nikkoletta Bývaš hneď vedľa betonárky?
Odpovedať

Dobrý deň! Dostali sme cenovú ponuku na základy (…
@nikkoletta neber vsetko vazne, stacia 3 max 4 ponuky aby si si spravila vlastny nazor, pricom treba porovnavat jablka s jablkami cize rovnake ukony do rovnakeho stavu po ukonceni prac. Podpisana zmluva nie je na skodu ;-) PS ja som si svojpomocne spravil zaklady na rovine v 2017 240m2 za 7000E.
Odpovedať
Tak neviem nám vyšli základy 15 tisíc pri rozmere 120m2 zastavanej plochy, vrátane styroduru, zateplenia a odpadov. Záleži čo všetko tam máš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

Tak neviem nám vyšli základy 15 tisíc pri rozmere…
@fero1821
Odpovedať

@fero1821
@nikkoletta Ta ak porovnám m2 Vaše a naše tak jednoznačne ste na tom lepšie, ale vy zateplenie základov nemáte. My máme v cene aj izoláciu IPU na celé základy zarátané, čo len toto predstavuje 1800 eur, plus 800 eur styrodur na zateplenie základov, čiže vy tam toto napr. ani nemáte. Taktiež ste dala cenovú ponuku, ale nie je tam cena za jednotlivé položky už len výsledna cena. Ja mám každú položku rozrátanú. Neviem to veľmi porovnať. Záleži aj na kvalite prevedenia to tiež neviem porovnať. Určite by sme my vyšli z toho drahšie.
Odpovedať

@fero1821
@nikkoletta Myslím, že je to fajn cena, aj keď chýbajú detaily. Asi to nebude také jednoduché, obyčajné, keďže je tam spomínaná výstuž základových pásov a betón triedy C20/25.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?