Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
Ako dnes vychádza cena základovej platné v tváre … @1961stefan 100 - 200 €/m². Svojpomocne o niečo lacnejšie. Rozdiely v cene betónu sú celkom veľké, zrovna tak kamenivo. Máš projekt, prečo si to nespocitas? Veď je to matematika základnej školy... Chceš vedieť konkrétnu cenu za platňu na kľúč, vyziadaj si cenové ponuky firiem. Môžeš si potom preberať...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@1961stefan 100 - 200 €/m². Svojpomocne o niečo … @frantisekca môj laický hrubý odhad je 25 tisíc pokiaľ ti to bude robiť firma a svojpomoc za 18 tisíc. Myslím si, že vzhľadom na to, že maš tvar U sa Ti to bude všade predražovať.Odpoveď na príspevok od fero1821:
@frantisekca môj laický hrubý odhad je 25 tisíc p… @fero1821 Nepoznáš projekt, jej založenie ani ďalšie aspekty ktoré môžu mať významný vplyv na cenu. Čo sa zdá byť rovinaté, pri takom rozmere dosky môže byť slušný výškový rozdiel, hodný napríklad potreby ďalšej rady DT tvárnic... Aj tých 200€/m² môže byť málo. Ukladanie DT tvárnic... Koľko ich bude? Tipnen že cez 400. Za deň je asi slušný výkon položiť cca 80, aj keď záleží na vzdialenosti a tiež podľa rezanie, podľa vetra... Nik nebude tie DT pokladať za 10€/h. Betón... Niekde stojí m³ cez 110€, inde sa dá aj za 70€/m³. Pri spotrebe cca 90m³ je len v tej cene rozdiel 3600€. Zrovna tak cena štrku je veľký rozptyl. Doprava stojí tiež nie zanedbateľnú sumu. Ale robiť 280m² dosky a dotazovať sa na fóre o cene za urobenie dosky? Jeho ďalšie založené (rovnaké) témy asi niečo nasvedčujú... Navyše, podobných tém tu je mnoho, ani čítať sa mu nechce, tak nech si pošle žiadosti o CP do firiem, kde mu to vyčíslila.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@fero1821 Nepoznáš projekt, jej založenie ani ďa… @frantisekca daj link kde je betón za 70euro /m3...Odpoveď na príspevok od st89:
@frantisekca daj link kde je betón za 70euro /m3.… @st89 Nemajú cenu na webe. Takže link ti nedám. Cena betónu bola 70€/m³. Tento rok, trenčiansky kraj.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@st89 Nemajú cenu na webe. Takže link ti nedám. … @frantisekca inak tu cenu betónu okrem pevnosti ovplyvňuje dosť aj kamenivo , ak je použitý riečny štrk tak cena je vysoká.Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
Ako dnes vychádza cena základovej platné v tváre … @1961stefan cenu by som odhadol na 30tis spolu materiál plus práca. Samotna cena materiálu bude samozrejme 50%, ostatné sú výkopové práce, betonárske práce a ostatné práce.Odpoveď na príspevok od st89:
@1961stefan cenu by som odhadol na 30tis spolu ma… @st89 tak aj niekde počítam odhadOdpoveď na príspevok od 1961stefan:
Ako dnes vychádza cena základovej platné v tváre … @1961stefan ja by som to tiež odhadol okolo 30000, ale najlepšie cenu vypočítať pri konkrétnom projekte a ešte lepšie aj po obhliadke miesta staveniska. Máš už nakreslený projekt stavby? Vedel by som ti urobiť presnejší rozpočet.