Diskusiu odoberá 1 človek

Cena základovej dosky 2024

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, prosim vas o radu s odhadom ceny zakladov pre bungalov v rozmere dosky 9,5 x 13 = 123,5 m2. Beton je navrhovany C25/30 v hrubke 15cm podla projektu. Vykopove prace iba nutne pre potreby zakladov. Ide o rovinaty pozemok. Prikladam aj nakres. Dalo by to cca odhadnut vzhladom na dnesne ceny materialu a prace?
Odpovedať
1
2
Mne robila minulý rok partia na jeseň dosku 197m2 s materiálom a vyšlo to cca 19tisic. Stavba pri ZA. Ja som chcel mať celu hrubu stavbu bez starosti a ostatne ponuky som mal vsetko len na platni o 4-5 tisic viac. Tato partia mi nacenila iba prácu a navrhla že všetko ostatne bude zabezpečovať či už vykopy, material, logistiku za 5% províziu z jej hodnoty. Tak som sa nakoniec rozhodol pre nich a celu hrubu stavbu som nakoniec postavil o približne 12tisic menej ako som mal dašie ponuky 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od samec22:

Mne robila minulý rok partia na jeseň dosku 197m2…
@samec22 zdravim viete mi poslat kontakt na tu partiu ja som rovnako z okolia za. Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od samec22:

Mne robila minulý rok partia na jeseň dosku 197m2…
@samec22 môžem aj ja poprosiť kontakt? Ďakujem
Odpovedať
Ale pripravte sa aj na sklamanie. Také partije spravidla veľmi rýchlo zmúdria a ceny, ktoré ešte nedávno ponúkali teraz už neplatia... Už sú dramaticky vyššie
Odpovedať
Ten kto úspešne zvládol povinnú školskú dochádzku si náklady spočíta za 30 minút a dospeje k číslu okolo 90€/m² bez práce (za jednoduché, nekomplikované) základy s doskou. A práca? 3 týždne v dvoch osobách, od prvého výkopu po zaliatu dosku. To vlastná skúsenosť, avšak v tej cene som troška kalkuloval vyššiu cenu betónu ako som mal, keďže jeho cenový rozptyl je väčší.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zdenkochabada:

@samec22 zdravim viete mi poslat kontakt na tu pa…
@zdenkochabada maju stranku na fb Dom&Snom. Tam budu mať určite aj kontakt
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nedielka:

@samec22 môžem aj ja poprosiť kontakt? Ďakujem
@nedielka maju stranku na fb Dom&Snom. Tam budu mať určite aj kontakt.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?