Dobrý den, chcem sa opytat či je dobra cena 27€/m3 na vytiahnutie múrov - zameranie, majster + vlastna partia chlapov - sú to živnostnícii a to je konečna cena na ktorej sme sa vedeli dohodnúť...hovoria za nich dobre referencie a dlhoročne skusenosti. Partia je z okolia Zlatych Moraviec.
Cena je na dom s rozlohou 150m2...
Dala by sa ta cena realne stlačiť ešte nižšie ?, stačí na vytiahnutie murov len 1 majster a pomocníkov by som zohnal zvlášť ? Prípadne ake mate skusenosti a ako by ste to riešili vy ? (na čom si ja dam zaležať sú preferencie, mal som už ponuky aj za menej ako napr 15€ - 20€ m3 ale boli to chlapci čo sa otrhli od nejakeho súkromníka a chceli začat podnikat, nemali žiadne referencie a neviem či by som im mal veriť)
Dakujem za užitočné postrehy
@salko07 precital som si viacej tvojich prispevkov napr ako ides stavat dom ogurkovi . uz mi viac nemusis hovorit si si asik pomylil fakt adresu na nete.ludia tu rozoberaju realne veci pri stavbe a zariadeni domu.ked si chcel tak si mohol narovinu napisat ze zhanate robotu a mozno by ti niekto neaku ponukol a nie sa takto zosmisenit. teraz mozeš už byt nevem aky dobry majster ale uz kazdy ma otebe spravený názor.
@tiger16v tak treba brat do uvahy aj to, ze Yong pri omietkach treba celoplosne sietkovat co pri tehle netreba, len kable a prechody na beton. atd... vsetko je pre aj pro... ja by som bral tehlu.. a aj ta je uz davno profi a na lepidlo...