Dobry den. V jari si planujeme zacat stavat medzipodlazny dom v miernom svahu, 17mx14m, rovna strecha, zastavana plocha cca 250m stv. zatial mame jednu cenovu ponuku na pracu od partie zivnostnikov na sumu 25 000€ bez dane :-| . mne pride tato cena dost prestrelena, alebo sa mylim a cena je adekvatna k domu ?
Dakujem za kazdy nazor, a chcel by som Vas poprosit o kontakt na stavebne firmy, alebo na partie zivnostinikov s ktorymi mate vyborne skusenosti u ktorych si mozem dat vypracovat cenovu ponuku.
Dakujem a prajem pekny den x-)
Stanislav
Svojpomocne (bola to fuska emoticon) ma platna pri zakladni 14,5x8,6 vysla cca 3800 EUR.
beton 40 m3 cca 2800E
kamene do zakladovych pasov 0E (nazbierane na poli - umyte cca 10 m3)
salovacie rezivo - 0E co dom dal (nepouzil som DT ale saloval som vsetko)
zelezo do platne 600E
bleskozvod 100E
voda kanal 100E
piesok 0/4 100E
makadam na presyp 0/32 100E
- vlastny minibager a traktor s vyklapackou
- tyzden prace
Prikladam foto tesne pred betobazou.
Kludne si pozrite moj cely fotoblog:
http://www.modrastrecha.sk/blog/janci...
Hruba stavba s vencom ma vysla na necelych 8000EUR
My sme si dali hrubú stavbu tiež postaviť (od základov po veniec) Bungalov rozmer 14,5m x 9,5m + terasa Zastavaná plocha je 179m2 cena za prácu 12,500 euro.Stavieme v okrese Levoča. Takže si myslím, že tvoja cena je v pohode.
@janci1985 mna by zaujimalo, kolko cloveku trva nazbierat na poli 10m3 kamenov.... :-)
Len tak nahrubo ked to ratam, tak 10m3 kamenov, to je dobrych 20ton.
zdravím @stanislav213 chcel by som sa ta opýtať kto ti robil základy a koľko ta to vyšlo od vykopania základových pasov po zaliatie základovej dosky. vopred ďakujem za info.
@tommy1369 105m³ betonu do zakladov, cca 7500€, zelezo do zakladov 5000€, vykopove prace + praca to uz neviem kolko to bolo. Ale praca za HS, bola cca 30000€