Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
základ: 1.zameranie geodetom, výkopy, nevieme roz… No, idem si urobiť popcorn ... Toto bude zaujímavé... @1961stefan Len nechápem, prečo neoslovíš firmy z tvojho záujmového okruhu a nevyžiadaš si cenové ponuky? Tak by si to mal na centy spočítané... Alebo čakáš, že ti tu bude niekto nacenovať, robiť rozpočet?Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
základ: 1.zameranie geodetom, výkopy, nevieme roz… @1961stefan dal si za 4 hodiny 4 temy..., drzis zatial rekord...... to si naozaj myslis ze tu niekto pre teba bude sadarmo pocitat..? guten morgen....Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
základ: 1.zameranie geodetom, výkopy, nevieme roz… @1961stefan Prestal som citat hned na prvom bode. Vies o tom aby si mohol vypocitat kolko coho potrebujes by si mal vediet aj rozmery domu, sposob zalozenia atd? Najskor si ujasni co a ako ma byt popr. daj si spravit projekt a potom sa mozme dalej bavit o mnozstvach a ceneOdpoveď na príspevok od 1961stefan:
základ: 1.zameranie geodetom, výkopy, nevieme roz… @1961stefan orientacne môžeš uvažovať cenu 230000 do stavu holodomu. Z tej sumy bude 60% materiál a 40% cena práce. Ďalších 25-35tis môžeš počítať zariadenie do stavu finálneho podľa vkusu a náročnosti. Podrobnejšie sumy ti určí polozkovy rozpočet.Odpoveď na príspevok od 1961stefan:
základ: 1.zameranie geodetom, výkopy, nevieme roz… @1961stefan mňa by zaujímalo tvoj odhad, ked chceš stavať dom musíš mat aj nejaký budget plus možnosti na úver. Lebo relatívne väčší dom a chceš to vyzerá na kľúč, že akú máš ty predstavu o cenách? No povec koľko ratas ze do toho dáš na komplet a koľko z toho máš k dispozícii?