Dobry den.
Chcel by som sa spytat kolko by ma vysla cena holodomu cca 180 m2 + pivnica cca 40m2.
Vedel by mi niekto poradit popripade kto uz ma s tym skusenosti.
Bol by to bungalov z tehly strecha z plechu celkovo by bol dom v tvare L.
Za kazdu radu vopred dakujem
@rkorba A myslíš že ta garáž a terasa boli zadarmo? Garáž je napoly vsadená do domu, s kúrením a s teplou a studenou vodou. Terasa bola drahšia jak tvoja obývačka. Pod ňou je pivnica, pod dlažbou podlahové kúrenie a celá je presklenná. Stále si myslíš že to sa neráta do nákladov?
@ruren@pokakany_trpaslik prosím vás o vzájomný rešpekt a slušnosť vo fóre. Niektoré z vašich príspevkov som premazala, pretože provokácie a osobné útoky do fóra nepatria - zbytočne diskusiu odkláňajú iným smerom a pre ostatných diskutujúcich nemajú žiadnu pridanú hodnotu. Ak máte medzi sebou nejaký osobný problém, vyriešte si ho medzi štyrmi očami, v súkromí.
Základom hodnotnej diskusie je vzájomný repšket. Je prirodzené, že pri takom množstve ľudí sa nájdu ľudia s rôznymi skúsenosťami, názormi a pohľadmi, veď práve to je na tom to pekné. No o všetkom sa dá diskutovať v medziach slušnosti a rešpektu voči druhému a to je základom plnohodnotnej diskusie.
Ďakujem!
@sgi320 su aj s chodnikmi aj s plotom, s tym som sa uz aj ja stretol, len skor je to fakt rarita, ze nie je absolutne u nas bezne. Co sa priklanam k tomu, ze je to celkom aj skoda, ale tak clovek ma aspon potom moznost si aj tieto veci spravit po svojom ;-)
@housereality Tak ja neviem, kde zijete, ale prave som pozerala ceny bytov v Trnave a v Arboriaparku predavaju 1m2 za 2200 EUR v standarde!!! Za taku cenu by som ale cakala uz nejaky ten vyssi standard a oni tam davaju obycajne lacne laminatove dvere, laminatove podlahy, plastove okna, lacnu sanitu, baterie, obklad tiez nic moc. V inych lacnejsich projektoch sa tam ceny pohybuju okolo 1500 eur za m2 bytu. Mne vysiel v rozpocte dom na komplet aj s terasami a dvojgarazou na skoro 2000 eur m2, realne sa mozem dostat na 1500 eur za m2 a to tam tiez nemam ziadne extra materialy, dlazba 30 eur m2, podlaha laminat 20 eur m2, ale asponze kvalitne okna drevohlinik.