Aké máte mesačné výdavky v rodinnom dome 140m2?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte. Chceme stavať bungalov 13x13m, viete mi povedať, v akej výške sa pohybujú výdavky(voda, elektrina, plyn) s úžitkovou plochou 140m2?
Odpovedať
1
2
:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
MOzem obnovit tuto temu? Planujeme stavat domcek tak si dopredu zistujem priblzne naklady. Zatial mame vybrany domcek kde v kataloge pisana celkova uzitkova plocha 219,3 m a obytna 111,9. Na prizemi planujeme podlahove kurenie + krb. Na poschodi radiotory ale nie vsade iba v izba a kupelni. Viete mi priblizne poradit kolko by ma vysli mesacne naklady na kurenie?dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
nam dosli uz prve vyuctovania mame poschodovy domcek 8 krat 12 metrov podorys, nemame este zateplene obvodove mury, tehla 30 plynom kurime a ohrievame vodu...byvame od 1.7. a teraz nam doslo vyuctovanie za plyn obdobie 1.7 az 14.1 je plyn 270 EUR, co je cca 50 EUR na mesiac voda za pol roka 36 EUR /studnu nemame zapojenu do domu zatial len nachystane na to/ elektriku mame viac to vychadza aj 50-60 EUR mesacne /varime na indukcii, rura elektricka/ ale aj robime z domu mame tu kancelariu a popripajane servre a ine zariadenia takze to je preto viac... celkovo sme z toho prekvapeny lebo v byte sme platili o dost viac a bol nepomerne mensi... mame aj krb ale nekurime s nim denne len ak sa nam chce a mame na to cas
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dobrý den, viete mi niekto poradit kolko by boli asi mesacne naklady na bungalov 120m2 obytnej plochy. Vsade mame podlahove kurenie na plyn. Aj vodu budeme zohrievat plynom. Davame krb ktory by mal vykurit cely dom, cez den bude kurit krbom a v noci podlahovkou na 21C. Strop mame zatepleny 25cm Knauf mineralnou vlnou. A obvodove steny 38 ytong + 15cm polystyren. Doma sme 2 + babo.Dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
NED dom 40 kW/m2, kúrenie elektrika - tarifa D5 ( infrapanely ) fínska protiprúdová pec 4,5 t postavená v strede domu, boiler 300 l s kolektormi, Dom poschodový 169 m2 obytnej plochy. Bývame prvý rok 4 členná rodina. Zálohové platby 100E/mesiac. Za 11 mesiacov 1100 eur. Preplatok 150. EUR. Spáleného dreva 3m to je 90 eur. Mesačné náklady 87 EUR. Som spokojný :) . Kúrime v každej izbe inak ,priemer 22,5 C.
Odpovedať
Profilova fotka
NED dom 40 kW/m2, kúrenie elektrika - tarifa D5 ( infrapanely ) fínska protiprúdová pec 4,5 t postavená v strede domu, boiler 300 l s kolektormi, Dom poschodový 169 m2 obytnej plochy. Bývame prvý rok 4 členná rodina. Zálohové platby 100E/mesiac. Za 11 mesiacov 1100 eur. Preplatok 150. EUR. Spáleného dreva 3m to je 90 eur. Mesačné náklady 87 EUR. Som spokojný :) . Kúrime v každej izbe inak ,priemer 22,5 C. Vodu máme vrtanú studňu a ČOV.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?