Odpoveď na príspevok od cryptonicek:
Ahojte. Zdedili sme s manzelkou dom po starych ro… @cryptonicek ja by som otvorila kuchynu do izby 3, a ak vam treba 3 spalne zrusila by som jedalen a spravila z nej izbu s kupelnou.Odpoveď na príspevok od cryptonicek:
Ahojte. Zdedili sme s manzelkou dom po starych ro… @cryptonicek ake mas moznosti s rozvodmi? Je dom podpivniceny, ze sa tam daju potahat? Ked nie je problem tak izbu1 s jedalnou by som spojila a vytvorila kuchynu s obyvackou. Kupelnu by som zuzila a dala tam komoru ked je na nu poziadavka. Do kuchyne by som dala kupelnu. Ale tazko radit ked neviem co je za oknami a ake su svetove strany. Alebo ďalšia možnosť. Do izby1 dať kúpeľňu. A jedáleň-kuchyňa-kúpeľňa by bola obývačka s kuchyňou.Odpoveď na príspevok od eeffka:
@cryptonicek ja by som otvorila kuchynu do izby 3… @eeffka dakujem za odpovedOdpoveď na príspevok od wivik:
@cryptonicek ake mas moznosti s rozvodmi? Je dom … @wivik druha moznost sa pozdavala aj nam hned na zaciatku. Kupelna, kuchyna a jedalen prepojit do jednej miestnosti, z izby 1by vznikla kupelna. A asi to bude aj najkednoduchsie riesenie. Dom je podpivniceny, ale iba cca stvrtina.Odpoveď na príspevok od cryptonicek:
@wivik druha moznost sa pozdavala aj nam hned na … @cryptonicek ak sa to dá takto, ako píšeš naposledy, tak by to bolo podľa mňa super. vznikla by veľká pekná kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa rovno pri wc, čo je podľa mňa lepšie, ako keď je to rozhodené cez celý dom.Odpoveď na príspevok od kxsk49049:
Zavolat si architekta a neriesit to tu. Zdedit do… @kxsk49049 ale prečo, však načerpať nejaká inšpirácia sa dá aj tú a potom prípadné návrhy odkonzultovať rovno s architektom. nepokazia týmto nič.