Zmena dispozicie

Ahojte. Zdedili sme s manzelkou dom po starych rodicoch a chcely by sme si ho prerobit. Ako by ste odporucili zmenit dispoziciu?dakujem za napady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cryptonicek:

Ahojte. Zdedili sme s manzelkou dom po starych ro…
@cryptonicek ja by som otvorila kuchynu do izby 3, a ak vam treba 3 spalne zrusila by som jedalen a spravila z nej izbu s kupelnou.
Odpovedať

Ahojte. Zdedili sme s manzelkou dom po starych ro…
@cryptonicek ake mas moznosti s rozvodmi? Je dom podpivniceny, ze sa tam daju potahat? Ked nie je problem tak izbu1 s jedalnou by som spojila a vytvorila kuchynu s obyvackou. Kupelnu by som zuzila a dala tam komoru ked je na nu poziadavka. Do kuchyne by som dala kupelnu. Ale tazko radit ked neviem co je za oknami a ake su svetove strany. Alebo ďalšia možnosť. Do izby1 dať kúpeľňu. A jedáleň-kuchyňa-kúpeľňa by bola obývačka s kuchyňou.
Odpovedať
Profilova fotka
Co chcete zmenou dosiahnut? Ake su svetove strany? Pre kolko ludi je dom? Z akeho materialu je? Co su nosne priecky? Kolko mate financii na prerabku?...... A este asi desiatka otazok.
Odpovedať
Profilova fotka
asi by nebolo na skodu, keby si najskor napisal, ze aku mate predstavu, ako si to vy predstavujete. ci chcete dosiahnut nejaky otvoreny priestor, alebo nech je kazda izba zvlast. ci len mensie upravy chcete robit, alebo nejak rapidne do toho zasahovat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eeffka:

@cryptonicek ja by som otvorila kuchynu do izby 3…
@eeffka dakujem za odpoved
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@cryptonicek ake mas moznosti s rozvodmi? Je dom …
@wivik druha moznost sa pozdavala aj nam hned na zaciatku. Kupelna, kuchyna a jedalen prepojit do jednej miestnosti, z izby 1by vznikla kupelna. A asi to bude aj najkednoduchsie riesenie. Dom je podpivniceny, ale iba cca stvrtina.
Odpovedať

@wivik druha moznost sa pozdavala aj nam hned na …
@cryptonicek ak sa to dá takto, ako píšeš naposledy, tak by to bolo podľa mňa super. vznikla by veľká pekná kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa rovno pri wc, čo je podľa mňa lepšie, ako keď je to rozhodené cez celý dom.
Odpovedať
Zavolat si architekta a neriesit to tu. Zdedit dom a setrit na banalnej veci? Preco? Architekt - (architekt nie je projektant) vam pomoze vo vela veciach. Hlavne pri dispozicii, skladbach atd. U nas sme ani nad inym pristupom nerozmyslali a nelutujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kxsk49049:

Zavolat si architekta a neriesit to tu. Zdedit do…
@kxsk49049 ale prečo, však načerpať nejaká inšpirácia sa dá aj tú a potom prípadné návrhy odkonzultovať rovno s architektom. nepokazia týmto nič.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?