Odpoveď na príspevok od pacho29:
Zdravím majstri. Mam na vás otázočku ako obnoviť … @pacho29 jednoducho.. Podľa tvojich predstáv. Marmolit, alebo gresová dlažba, alebo betonová dlažba.. My nepoznáme tvoj vkus.Odpoveď na príspevok od zicher:
@pacho29 jednoducho.. Podľa tvojich predstáv. Mar… @zicher no len ja som to chcel vyrovnať ale neviem ako či šalunk a beronOdpoveď na príspevok od pacho29:
@zicher no len ja som to chcel vyrovnať ale nevie… @pacho29 to nie sú staré schody, ale nedokončené, okefovať, natrieť penetrákom, rozmery upraviť cementovou maltou, obkladom, podľa vkusu a možností.Odpoveď na príspevok od chinatech:
Pre administrátora. Ak je podľa Teba urážanim keď… @chinatech tebe sa ešte nestalo aby si spravil preklep.Akože spravil si aj ty chybu ale chytro si ju napravil aby sú bol za pána dokonaléhoOdpoveď na príspevok od jan45:
@pacho29 to nie sú staré schody, ale nedokončené,… @jan45 ďakujem konečne za mudru rádu, aspoň niekto kto nerieši hrúbky:-)Odpoveď na príspevok od pacho29:
@chinatech tebe sa ešte nestalo aby si spravil pr… @pacho29 Aj robím chyby, ale na rozdiel od Teba si ich po sebe opravím. A ten Tvoj príspevok, to nie je o tom, že si spravil chybu. Tá Tvoja gramatika je o niečom inom.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@pacho29 Aj robím chyby, ale na rozdiel od Teba s… @chinatech ďakujem za vysvetlenie spisovnej slovenčiny. Bernolak by bol určite rád že si si všimol takú hrúbku ale pozerám že už je to opravené a budeš mať kľudný spánok.