Odpoveď na príspevok od mishaluke147:
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť s tým, že s… @mishaluke147 Obráťte sa na Okresný úrad, odbor bytový s tým, že nesúhlasíte s DSP. Mala som presah susedovej strechy nad môj pozemok a dvakrát DSP zrušili a strecha je stále čiernou stavbou. Vy tam toho máte viac, napr. bránenie svetla, bez odkvapov nedostane kolaudáciu. Neviem, aký starý je Váš dom, že stojí na hranici pozemku. Určite by som sa poradila s odborníkom.Odpoveď na príspevok od mishaluke147:
Ďakujem veľmi pekne, voči súdom mám rešpekt, suse… @mishaluke147 to ze moze mat konecie na stavebnom urade neznamena ze ma na sude. Navyse mozes na sude (ako aj na urade) namietat zaujatost.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@mishaluke147 to ze moze mat konecie na stavebnom… @sousedekovci89 Ten sused sa už súdi s celým mestom, on má bohaté skúsenosti s našim súdnictvom, ja žiadne. A pri tom všetko čo počúvam o súdnych procesoch neviem, či mám na to zbytočné financie...ale postupne sa to akosi celé vyvíja tým smerom i keď proti mojej vôli. Bez boja sa určite nevzdám. ĎakujemOdpoveď na príspevok od pariam27652:
@mishaluke147 Obráťte sa na Okresný úrad, odbor b… @pariam27652 Prosím Vás pod odborníkom máte koho na mysli? ĎakujemOdpoveď na príspevok od mishaluke147:
@sousedekovci89 Ten sused sa už súdi s celým mes… @mishaluke147 treba dobreho pravnika, a dostat to na sudy/urady mimo regionu. Medializacia je tiez "kuzelna" vec.Odpoveď na príspevok od mishaluke147:
@pariam27652 Prosím Vás pod odborníkom máte koho… @mishaluke147 medializácia. Osloviť televízie, miestne noviny...Odpoveď na príspevok od mishaluke147:
@sousedekovci89 Ten sused sa už súdi s celým mes… @mishaluke147 drzim vam palce, aby sa to podarilo nejak vo vas prospech vyriesit. aj ked podla toho, co pisete, to bude asi dlhy a tazky boj, ale netreba sa vzdavat.