Vyrovnanie krivej podlahy

Zobraz úvodný príspevok
AHOJTE. Poraďte prosím čo robiť ak je krivá podlaha natoľko, že vľavo na fotke vedľa toho ružového stĺpu je najvyšší bod ktorý je za rovno z miesta kde fotím, tam sú dvere ale na protilahej strane toho stĺpu je rozdiel 6cm. O toľko nižšie to je. Neviem ako to poriesit. Nivelacky by šlo strašne veľa, betón nie keďže taku hrúbku sa ze vraj nesmie a aj tak je nízky strop 2.20 takže vyskakovať nemôžme... Čo dať? Podlahový polystyrén? Niekde 1cm niekde 5cm? A bude schodík pred vchodom do miestnosti alebo existujú iné spôsoby? Prosím poraďte. Ďakujem pekne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od webster11:

@marsdm tak skúšal som firmy rôzne ďalšie a že to…
@webster11 pri 2,5cm bude veľká spotreba nivelačky a tá býva drahšia ako betón. Treba dať do väčšej výšky ten betón a potom už len zrovnať nivelačkou napr ten zvyšný centimeter.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@webster11 pri 2,5cm bude veľká spotreba nivelačk…
@marsdm pravdepodobne to tak jeden majster spraví
Odpovedať
Ahojte, poraďte mi prosím. Zohnal som jednu firmu a jedného murára. Obaja pýtajú cca 600€ s prácou aj materiálom. Firma chce vyliať nejakú nivelacku ktorá sa dava do 50mm a murár chce dávať jednu vrstvu betónu tam kde je ten spád a potom po vyschnuti na to nivelacku. Co je lepšie prosím Vás? Zajtra ráno im mam dat obom vedieť. Obaja vedia prísť už budúci týždeň. Ďakujem
Odpovedať

Ahojte, poraďte mi prosím. Zohnal som jednu firmu…
@webster11 zrejme baumit nivello 50 tipujem (robil som s nou preto ju poznam 😃) pokial ide o financnu otazku isiel by som do toho riesenia s betonom, cena tej nivelacky je celom rana. Tiez som mal problem s rovinnostou podkladu (odchylky miedtami az 4 cm. Tak v najhorsich miestach beton a zvysok ta nivelacka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@webster11 zrejme baumit nivello 50 tipujem (robi…
@sousedekovci89 jasne to chápem len obaja dali rovnakú cenu. Jeden by robil betón+nivelacka a druhy iba nivelacka co sa dá do 50mm. Preto sa pýtam ktoré riesenie je lepšie... Cena aj termín takmer rovnaké. Záleží teraz iba od toho co je lepšie do budúcna. Ja to posúdiť neviem preto žiadam o radu..
Odpovedať

@sousedekovci89 jasne to chápem len obaja dali ro…
@webster11 odborne poradit neviem az tak ale osobne by sa mi pozdavala viac varianta len s nivelackou.
Odpovedať

@sousedekovci89 jasne to chápem len obaja dali ro…
@webster11 vrecko cementu stoji 4€ a nivelacka 15€. Ak je cena rovnaka pre obe varianty, niekde je asi chyba
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

@webster11 vrecko cementu stoji 4€ a nivelacka 15…
@uhlikova_stopa variant kde je aj cementovy poter je preto cca rovnako drahy ako variant s nivelackou pretože musí prísť raz, spraviť ten cementovy poter a potom druhy krat vyliať nivelacku. Ráta si 2 dni. Pričom ten co by robil len s nivelackou tak za niekoľko hodín ze to bude hotové....poradte co si vybrať...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@webster11 odborne poradit neviem az tak ale osob…
@sousedekovci89 aj mne sa to pozdáva, len ako laikovi. Neviem co je odborne lepšie... Mam čas iba do zajtra rána na rozmyslenie
Odpovedať

@sousedekovci89 aj mne sa to pozdáva, len ako lai…
@webster11 keď je to dobre spravené, mali by byť obe varianty dlhodobo v pohode. Len mne sa viac pozdáva varianta s betónom a na to nivelačka, pretože do tej ide veľa vody a asi bude dlhšie schnúť taká hrúbka. Taktiež je podľa mňa menej náchylná na chyby v menšej hrúbke a treba ju rýchlo zarábať a vylievať a teraz sú dosť vysoké teploty čiže rýchlo spracovať všetko.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?