Odpoveď na príspevok od ludoop:
Robili nam na poschodi v rodinnom dome sadrokarto… @ludoop kup si pilku na sadtokarton a ides. Aj si si prepocitaval vahu smrekoveho obkladu ci bude mensia? Mam na prve pocutie o tom pochybnosti.Odpoveď na príspevok od milanista:
Podľa môjho výpočtu 2cm smrekova doska 8kg/m2, sa… @milanista Taky maly rozdiel? Umela inteligencia mi uviedla stvorak sadrokartonu 25-55 kg, to uz mi prislo ako hmotnost pri ktorej sa to oplati.Odpoveď na príspevok od ludoop:
Robili nam na poschodi v rodinnom dome sadrokarto… @ludoop Neviem čo ťa vedie k obávam, ale ak je problém s statiku, tak náhrada toho SDK to nemôže nijako zlepšiť. Osoba je aj 100 kg/m², ak by sa dve k sebe priblížili tak dvojnásobok. To je nič, voči tej SDK priečke... Páni nadomnou majú pravdu. Rezať to môžeš čímkoľvek, hoci aj flexou ak není problém prašnosť. Ale ten obklad neviem ako chceš chytať na tu priečku. Lepiť? Žiaden igelit tam nepotrebuješ.Odpoveď na príspevok od ludoop:
@milanista Taky maly rozdiel? Umela inteligencia … @ludoop Hmotnosť SDK 12,5mm je okolo 9 kg/m². Záklop z oboch strán, teda 18 kg/m².Odpoveď na príspevok od ludoop:
@milanista Taky maly rozdiel? Umela inteligencia … @ludoop tlvidis a toto je ta umela inteligencia. Ked staci otborit nejaky obbymarket a pisu aj vahu dosky aj jej rozmer. Predpokladam ze priecka je tam preto ze je to tam obytne. Vacsim problemom je vaha vsetkeho nabytku tam,sdk je zanedbatelny oproti tomu.Odpoveď na príspevok od ludoop:
Robili nam na poschodi v rodinnom dome sadrokarto… @ludoop "Umela inteligencia mi uviedla stvorak sadrokartonu 25-55 kg" :D zatial treba pouzivat hlavne tu vlastnuOdpoveď na príspevok od ludoop:
Robili nam na poschodi v rodinnom dome sadrokarto… @ludoop ja sa teším, keď si budeš operovať slepé črevo podľa chatgpt.... To bude zaujímavé čítanie. 😃Odpoveď na príspevok od milanista:
Zo srandy som to skúsil, chyba nebola na strane U… @milanista zo srandy ti prezradim, ze su aj ine AI.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@ludoop ja sa teším, keď si budeš operovať slepé … @megdesign urcite zabavnejsie ako to, ked sa do kazdej diskusie nakybluje nejake sliepka, pripadne kohut, s "vtipnymi" poznamkami. Heznajz, zalozte si svoju stranku pre profikov, kde si mozte masirovat ega od rana do noci.Odpoveď na príspevok od ludoop:
@milanista zo srandy ti prezradim, ze su aj ine A… @ludoop ja som to nepísal v zlom, bol som len zvedavý. Áno, viem že sú aj iné.Odpoveď na príspevok od milanista:
@ludoop ja som to nepísal v zlom, bol som len zve… @milanista mne uz AI pisala, ze v nasej dedine je stredoveky hrad (nie je) a narodil sa tam P.O. Hviezdoslav (urcite nie). Tak si hovorim, ze matematika jej snad pojde. Evidentne ani to.Odpoveď na príspevok od igor256:
Odpoveď chatgpt na otázku aká je hmotnosť sadroka… @igor256 no jak si trafil! A pocitac mam atari.