Odpoveď na príspevok od mgx:
@webster11 stavebny inzinier, rozoberiete kus toh… @mgx tak takého vôbec nepoznám a stalo by to asi majland. Obyčajný majster murár co robí také veci to nevie zhodnotiť?Odpoveď na príspevok od willinko23:
Ako dedo785 povedal je to palach,treba dat dole o… @willinko23 ktoré hranoly myslíš? Škoda ze nemám foto ale hranoly mi menili na streche keď menili... Pod tým neviem ako to vyzeralo už... Škoda ze som tam nevyliezol vtedy... Co sa týka parozabrany ako to vlastne je? Lebo oni tam pod tu vatu a nad vatu dávali nejakú paropriepustnu potom nepriepustnu fóliu. Ako by sa teda mala dať pri ďalšej izolácii povedzme. Môžme si napísať aj na messengri, WhatsApp, viber? VďakaOdpoveď na príspevok od dedo758:
Dosky na strope nemusia byť polámané, len sa pri … @dedo758 tak teda riešiť to mam ako?Odpoveď na príspevok od mgx:
@webster11 200-300e za projekt je majland, 100e z… @mgx viete mi poradiť niekoho v okrese Trebišov?Odpoveď na príspevok od mgx:
@webster skuste vyhladat cez SKSI, pripadne obnov… @mgx nič mi nenaslo v košickom krajiOdpoveď na príspevok od webster11:
@willinko23 ktoré hranoly myslíš? Škoda ze nemám … @webster11 ak menili hranoly,je možné ze nespojili spodnú vrstvu s tým novým zaklopom,tam by trebalo kontaktovať firmu čo opravovala strechu,a od toho sa odraziť.ale aj tak sa nevyhnes tomu aby si odhalil od spodnej strany cca 1m2 a niekto ,kto sa tomu rozumie, to zhodnotil. Ale strecharov by som iste kontaktoval ,aby ti povedali čo tam dali...Odpoveď na príspevok od mgx:
@webster11 ach, ty nevies ani stavat, ani hladat … @mgx ta bo ty si najmúdrejší človek na svete