Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@webster11 ono ani ten strechar nemusi byt daleko… @sousedekovci89 dnes by mal prísť pozrieť tak uvidíme co povieOdpoveď na príspevok od mgx:
@webster11 su 2 moznosti, bud dat dole strechu a … @mgx takže chlapi je to takto, že prišiel strechar, pozrel zo spodu, áno prasknutý starý hranol plus dosť už zničený nemá pre mňa dobrú správu lebo to musí ísť dole strecha a treba vymeniť 5 hranolov. Stále som mu hovoril ze ja sa pamätám keď to robil ze tam dával nejaké dosky ci hranoly ci co neviem. A rozrezal fóliu a zistil ze tam sú 7.5x15cm neviem ako sa volajú hranoly. A ze boli použité kvôli tomu aby bol väčší spád nejako nad tými hranolami, niekde sú vedľa hranola kvôli spadu. Takže na koniec povedal ze to skúsia zo spodu nadvihnut a pri chytiť k tým 7.5x15 cm ktoré su tam položené na výšku... Menené to bolo pred 6 rokmi takže uvidíme ako sa im to podarí...Odpoveď na príspevok od mgx:
@webster11 ak je to co je v strede hranol, ktory … @mgx možno sa kupal pred tým než sa menila strecha. Neviem. Parozabrana keďže je nad nosnými prvkami tak sa od výmeny strechy asi hranoly nemohli logicky kúpať... Tak lacnejšie to spraviť nanovo asi nebude keďže tam hranoly 7.5x15cm sú, na výšku položené. Takže by asi bolo zbytočné to dávať celé dole ak to budú vedieť zo spodu prichytiť nie?Odpoveď na príspevok od mgx:
@webster11 ak to vedia urobit zo spodu, za skusku… @mgx sklon BOL malý pred 6 rokmi a AJ preto tam dávali 7.5x15cm hranoly a spravili väčší sklon. Ako momentálne tiež nie je veľký to je fakt. Je malý ale postačujúci. Aby sme iba kvôli sklonu dávali dole celú strechu nemyslím si ze je logické. Prehnuty je inak stred, okraje sú OK. Je tam 6ks 7.5x15cm len šiesty je už vedľa kde je wc oddelené stenou ale strecha je ta istá... Na záťaž stačiť? Viete aká tam je záťaž?