Odpoveď na príspevok od lelika:
Ahojte, ak máte niekto skúsenosti s rekonštrukci… @lelika nieco velmi podobne mam v albume. Cena rekonstrukcie aktualne priblizne 65.000 eur.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@lelika nieco velmi podobne mam v albume. Cena re… @sousedekovci89 ďakujem, super ste to dali, pekná inšpiráciaOdpoveď na príspevok od lelika:
@sousedekovci89 ďakujem, super ste to dali, pekn… @lelika len doplnim ze z 80% svojpomoc pri tej ceneOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@lelika len doplnim ze z 80% svojpomoc pri tej ce… @sousedekovci89 samozrejme, aj my tak budeme, svojpomocneOdpoveď na príspevok od roman_x:
Čo najviac zjednodušovať. Vyzerá to strašne. Ste … @roman_x to len filter na foto robí, stavba je zdrava, viem, že nás čaká práca, ale to je normálne. Nechceme robiť žiadne zázraky.Odpoveď na príspevok od lelika:
@roman_x to len filter na foto robí, stavba je zd… @lelika nevyzera to strasne myslim ze domcek ma velky potencial, hlavne si prv treba vsetko pekne premysliet ja prerabam uz 2 roky a stale to nieje hotove a uz sa aj prerabane prerabalo a keby to robim opat tak to spravim uplne inak. Branila som sa vizualizaciam, ze zbytocna investicia, ale podla mna by to dost pomohlo. Vela sil prajem verim ze z toho bude vysnivany domcek :)