Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Zelam Ti vela stastia. Priprav si tak 80 papierov… @uhlikova_stopa viem ze to nebude lacne ale stale to bude v nasej financnej linii. Nakolko nam vysoku hypo nedaju, a domy sa pohybuju u nas najlacnejsie 170000 aj to starsi nove domy nad 200000Odpoveď na príspevok od lilien1604:
Dobry den, dostali sme moznost prerobit si stary … @lilien1604 pridavam se s prani hodne stesti. Co jste popsali tak vse je mozne ale bude to neco stat. Za me si najdete projektanta co ma s podobnym materialem zkusenost udelejte projekt. Nasledne si najit pro realizaci TDI, ktery opet bude vedet a znat dane stavby. TDI doporucuji i v pripade svepomoci - pri rekonstrukci se toho bezne objevi tolik ze je dobre mit nekoho s kym dane problemi probrat....Odpoveď na príspevok od lilien1604:
@raziel628 dakujeme, vyskusame najst niekoho,proj… @lilien1604 pokud budete mit projekt tak si budete moc naplanovat prace i s nejakym odhadem ceny dle vykazu vymer. Jenom u obou(tdi/projektant) se opravdu ujistete ze maji zkusenost s timto druhem stavby/materialu.Odpoveď na príspevok od lilien1604:
Dobry den, dostali sme moznost prerobit si stary … @lilien1604 .. ten dom už je váš a na prerabku chcete použiť hypo.. tých 125tis€? Alebo ste v štádiu rozhodovania? Prepáčte, možno osobná otázka, ale čo je zábezpeka na hypo? Nad pozemkom a nejakou šikovnou drevostavbou ste nerozmýšľali?Odpoveď na príspevok od lilien1604:
@raziel628 dakujeme, vyskusame najst niekoho,proj… @lilien1604 Ak by ste potrebovali aj samotny navrh interieru, tak odporucam obratit sa na firmu Nebojsa architekta. Spolupracujeme s nimi a su to fakt sikovne architektky :)Odpoveď na príspevok od lilien1604:
Dobry den, dostali sme moznost prerobit si stary … @lilien1604 pozrite si prerábky @rchrdba @cotibebemore @madarocka Alebo aj Hacienda Napoli sebechleby Tych prerabok starych domov je tu viac Ale bude to ,pri svojpomoci, cena ako za novostavbu, avšak s kompromismiOdpoveď na príspevok od lilien1604:
Dobry den, dostali sme moznost prerobit si stary … @lilien1604 pripadne skuste sa opytat pana @jan45 o konzultaciu...urcite Vam zle neporadi..ako dalej postupovat, co riesit, s cim sa pri starej stavbe zmieritOdpoveď na príspevok od lilien1604:
Dobry den, dostali sme moznost prerobit si stary … @lilien1604 normalne ma podvihlo ze nas dom 🤣 (raz bude chalupa) Prerabame si to sami ,toto je 2 rok a este take 2to bude trvat podla nasej rychlosti ( u nas je cesta ciel) U nas podlaha, vykopana meter do zeme, komplet odvodnenie, kamene,drenaze, dorabali sme si zumpu a pripojku na vodu, dvere sme niektore zamurovali a dali do nich okna, kuchynu spojili s obyvakom, vybrqli sme iba 1/3steny kvoli statike vsade kde buchnes nieco ine odpadne Takze si to dobre rozmysli, my sme kupili za lacno,blizko pri KE a stavanim sa bavime. Ak by som tam potrebovala zit, tak asi by som to zhodila a postavila drevodom. Male okna a dvere asi kvoli udrzaniu tepla, mam 168 a mam ich akurat, ale uz sme pomenili za 2m standardy