Otázka pre vodnára

Dobrý deň, chcem sa spýtať, plánovali sme dať do kúpeľne k ľavej stene skrinku a umývadlom a nad ňu zrkadlo, ale bohužiaľ tade vedie kanalizácia, takže vodár vývod na umývadlo posunul doprava, chcem sa spýtať či by bolo riešenie potiahnuť hadičky smerom doľava a kúpiť väčšiu skrinku, aby sme to zakryli a tým pádom by bolo umývadlo naľavo ako je vo vizualizácii, len by bola širšia skrinka. Ďakujem.
Odpovedať
Som sice byk a nie vodnar, ale vyvody mozu byt kdekolvek vramci skrinky (len nie velmi vysoko) odpad/sifon a pripojenie vody su prisposobive...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od vero_b:

Dobrý deň, chcem sa spýtať, plánovali sme dať do …
@vero_b Neviem či by vám skôr v tomto prípade neporadil vodník ako vodnár.
Odpovedať
Kúpelňa už je obložená? Ale dá sa to riešiť aj tými predĺženými hadičkami...
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte som ani neklikol na tému a som si bol istý, že budú pripomienky skôr k preklepu, ako k problematike. Ako keby ste vy ešte v živote neurobili preklep! Ale k téme. Samozrejme že je to možné, ale šuflíky by som v tomto prípade nedával.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prirodokochac:

Ešte som ani neklikol na tému a som si bol istý, …
@prirodokochac neviem ako ine skrinky, ale ikea ma tie sifony natiahnute az ku stene a zmestis supliky v pohode, nech je vyvod hocikde...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Kúpelňa už je obložená? Ale dá sa to riešiť aj t…
@dedo758 nie vyzerá presne tak ako na foto
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

Som sice byk a nie vodnar, ale vyvody mozu byt kd…
@minoo ďakujem za odpoveď 🙂
Odpovedať

Dobrý deň, chcem sa spýtať, plánovali sme dať do …
@vero_b Vývody na umývadlo môžeš mať hoc aj v tretej izbe. Tlakové hadičky ku umývadlu Ti vyrobia na počkanie hoc aj v dĺžke 10 m. 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@vero_b Vývody na umývadlo môžeš mať hoc aj v tre…
@petersd ďakujem tak to má potešilo 🙂
Odpovedať

@petersd ďakujem tak to má potešilo 🙂
@vero_b Keď to ešte nie je obložené, tak to treba prerobiť hneď. Foto rozvodov pred uzatvorením sadrokartónom by sa nenašlo...?
Odpovedať
Profilova fotka
@vero_b ikea angsjon (premenovany godmorson), dal by som tu siroku skrinku (napr.102cm ). sifon vedies vzadu v skrinke za suflom. alebo prehodit vod.nastenku a odtok. https://www.ikea.com/sk/sk/p/aengsjoe...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?