Odpoveď na príspevok od vero_b:
Dobrý deň, chcem sa spýtať, plánovali sme dať do … @vero_b Neviem či by vám skôr v tomto prípade neporadil vodník ako vodnár.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
Ešte som ani neklikol na tému a som si bol istý, … @prirodokochac neviem ako ine skrinky, ale ikea ma tie sifony natiahnute az ku stene a zmestis supliky v pohode, nech je vyvod hocikde...Odpoveď na príspevok od dedo758:
Kúpelňa už je obložená? Ale dá sa to riešiť aj t… @dedo758 nie vyzerá presne tak ako na fotoOdpoveď na príspevok od minoo:
Som sice byk a nie vodnar, ale vyvody mozu byt kd… @minoo ďakujem za odpoveď 🙂Odpoveď na príspevok od vero_b:
Dobrý deň, chcem sa spýtať, plánovali sme dať do … @vero_b Vývody na umývadlo môžeš mať hoc aj v tretej izbe. Tlakové hadičky ku umývadlu Ti vyrobia na počkanie hoc aj v dĺžke 10 m. 😁Odpoveď na príspevok od petersd:
@vero_b Vývody na umývadlo môžeš mať hoc aj v tre… @petersd ďakujem tak to má potešilo 🙂Odpoveď na príspevok od vero_b:
@petersd ďakujem tak to má potešilo 🙂 @vero_b Keď to ešte nie je obložené, tak to treba prerobiť hneď. Foto rozvodov pred uzatvorením sadrokartónom by sa nenašlo...?