Oplatí sa kúpiť tento rodinný dom za 55 000?

Zobraz úvodný príspevok
Zdravím všetkých. Potreboval by som poradiť či sa oplatí kúpiť tento dom https://reality.bazos.sk/?hledat=&rub... a ci by sa dal prerobiť do cca 30 tisíc? Podotýkam bez strechy ta zatiaľ vydrží. Dom je suchý žiadne podpilovanie. Zateplil by som podlahy voda kotol elektrina sadrokartón. Všetko svojpomoc. Ďakujem. Na nový by nestačilo 90 t aj z pozemkom
Odpovedať
1
2
@tomstein to práve neviem ci sú odizolovane. Viem len ze je to plný betón žiadna hlina skvara tak zato neviem ci by to bolo treba ak izolovať a všetko podvihat o 20 cm tým pádom všetky dvere otvori no neviem lebo dom je suchý nevlhne a to som bol teraz v zime pozerať a ani sa tam nekurilo
Odpovedať
@martinsvec ja som mal tri miestnosti so škvarou,tam sa dal dať polystyrén. Druhá polka domu bola podpivničena,tam som mal tiež iba betón. Na podlahu som dal iba ipu a zo spodu som izoloval strop pivnice.
Odpovedať
a to ti nestacila jedna povodna tema o tom dome ?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsvec ak je to podpivnicene, tak izolovat vies strop pivnice, to by nebol az taky problem potom... len ja osobne vidim zadrhel v tom rozpocte, ja som prerabala 2 izbovy byt, 56m2... osem rokov dozadu.. a vyslo ma to prosim takmer na 20.000 eur. Presne to bolo nieco cez 19.800, kdesi to mam aj poznacene... A to som neriesila veci ako kurenie, fasada, pripadne krb... Vsetko v normálnych cenách, ziadny nadstandard - akurát teda ani ziadne low cost veci z vypredajov, obkladacky za 15 eur za m2, laminat do 10 eur za m2... Sa to nezda, ale najviac sa minie na takých tych drobných vydajoch - ja som si teda zapisovala kazdy jeden srobik ci skrutku, kazdu polozku aj za 50 centov... A uprimne, aj samotnu ma to prekvapilo, kam az sa to v sucte vsetko vysplhalo...
Odpovedať
@kaktusik007 ahoj, ty si realizovala tú rekoštrukciu bytu svojpomocne, alebo ti to robila nejaká firma/majster?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?