Odvetranie a odvlhčenie starého domu

natrafila som na reklamu na vzdusne solarne panely (nezavisle na elektrickom prude), ktore po namontovani na slnecnu stranu domu (strechy) vhanaju do domu "predhriaty" cisty vzduch a tym miestnost vetraju, odvadzaju vzdusnu vlhkost a temperuju ju. reklama je reklama, ja by som potrebovala vediet nazor konkretneho pouzivatela takehoto panelu. mate to niekto???
Odpovedať
kedze som predajca tohoto systemu SolarVenti tepolovzdusnych solarnych panelov, rad by som sa spytal, ci ste citala na strane www. solarvneti.sk nejake informacie ohladom fungovania takehoto systemu. Tieto panely zabezpecuju vhananie tepleho vzduchu do interieru. Tam kde sa vzduch hybe sa nemaju cas robit plesne, vlhkosti a zatuchnuty vzduch. Ak mate zaujem mozete ma kontaktovat na tel. cisle 0905 455 475 a mozem Vam dat kontakty na ludi ktori to maju nainstalovane. Nie je medzi nimi ziadna dohoda aby tento produkt len chvalili. Su to spokojni uzivatelia tohoto systemu. Ale hlavne si o tom precitajte..... dakujem s pozdravom Ivan Balent, autorizovany predajca na Slovensku SolarVenti panelov, Prajem pekny vecer !
Odpovedať
skor by ma zaujimalo ako to funguje v zime, lebo je slaba ucinnost panelov a prave vtedy je najvacsia vlhkost . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nieje pravda že tam kde je vetranie niesú pliesne.Normálne by v dome nemali vznikať podmienky na vznik pliesni.Treba riešiť príčinu nie dôsledok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@balent Príjemný večer prajem, mal by som na Vás otázku-chcem sa spýtať či je možné úplne vykurovať aj v zime spôsobom SOLARVENTI rodinný domček cca 140 m2 ,kt. sa nachádza na kopčeku a nič mu netieni? S pozdravom Palatinus
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?