Odpoveď na príspevok od bullb:
Zdravím všetkých. Obnov dom výzva č.4. Zmluva akt… @bullb ja by som ťa len po opravila. Nie platnosť a dátum podpisu zmluvy, ale jej zverejnenie v systéme. Mojej zmluve to trvalo od podpisu 7mesiacov. Podpísané v júli, zverejnené v januári. Ak dačo, pýtaj sa. Všetko som mala OK.Odpoveď na príspevok od toky1:
Nerád tu miešam politiku ale skúsenosť je taká, ž… @toky1 fakt sa radšej nezapájaj do diskusie....Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Mozes poziadat o predlzenie toho terminu? @uhlikova_stopa ja som nepotrebovala, tak sme to neriešili. My sme stihli rekonštrukciu. Nešli sme cez stavebné povolenie, ale len ohlásením. Záleží adi aj od starostu. My sme mali všetko podpísané doslova za 24hod. Ale myslím, že je tam tá možnosť.Odpoveď na príspevok od bullb:
Dnes som podal žiadosť na SAŽP. V zmluve bod 3.4 … @bullb kde su tam tie dovody ? ci len akoze si vycitas podmienky a na zaklade nich ? lebo ja som ziadal a dal som tam tie odseky a ako dovod meskanie realizacnych prac teraz neviem ci volali na nejaky prieskum alebo zistovali o kolko, ale pytali sa, ze kedy mam v plane ziadat o platbu :DOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@bullb kde su tam tie dovody ? ci len akoze si vy… @shadowmilan Dôvod môže byť rôzny. Ide skôr o to, aby to uznali. Môj dôvod je uvedený vyššie.Odpoveď na príspevok od bullb:
Ešte dodám. Keďže ide o stavebné povolenie, je ja… @bullb mne povedali, ze ak sa ziada v lehote, vyhovuje, akurat to nieje 30 dni alebo mesiac a pol az 2 mesiace kym sa vyjadria, dolezite je nepodat uz po tych 10 mesiacoch ... ale kedze lehot je ofiko 30dni, tak mesiac pred ...