Montáž sprchovej vaničky Kaldewei Sanidusch 396

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý večer, potreboval by som poradiť s montážou vaničky Kaldewei Sanidusch 396 v rozmere 90x90cm. Nechcem použiť žiadne nožičky a chcel by som ju nalepiť priamo na podlahu, keďže sifón pôjde smerom do pivnice a nepotrebujem tam zdvihnutie na výšku sifónu. Neviem či na bočné strany stačia kotvy kaldewei, alebo boky obstaviť, ale bočné strany sa mi zdajú úzke na vystavanie. Neviem čo so stredom, aby bol pevný, či stačí nejaké maltové lôžko, alebo betónové, keďže ide o smaltovanú vaničku. Viete mi niekto poradiť, prípadne, ak to niekto robil, nejaké foto. Nikde na nete som nič také nenašiel a moc by mi to pomohlo. ďakujem
Odpovedať
1
6
7
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nigmanka:

@kristian3367 Ale kdezeeeee. Vsak otvor si nejaku…
@nigmanka daval som si to vyhladat a to je cz firma? lebo mi to naslo webovu stranku v cestine? nebude tam problem s dovozom?
Odpovedať
No tak my sme nakoniec pristupili na tu sprchovu vanicku zo smaltovej ocele, je sice drahsia ale tak ked to ma vydrzat, tak radsej. Inak co ma najviac zarazilo tak ze v styroch roznych obchodoch styri rozne ceny. Plus samozrejme niekde dodanie 20 eur niekde az 40 eur. A to som hladala napriklad tuto Sanidusch 396 a bola este aj bez povrchovej upravy. Neviem ci sa to nejako dodatocne tam da dorobit.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od trubadurka4:

No tak my sme nakoniec pristupili na tu sprchovu …
@trubadurka4 no mozno o nieco drahsia je, ale to sa ti zase odrazi na inych veciach. isto to nie je tak, ze by si ju preplatila, alebo ze by ste kupili nieco, co sa za tu cenu nevyplati 🙂 a tak to dodanie, to uz zalezi od predajcu, s tym samotny vyrobca nema co docinenia.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lalipo34:

@trubadurka4 no mozno o nieco drahsia je, ale to …
@lalipo34 myslel som si ze sa da objednat aj priamo z ich webu, ze to vyjde lacnejsie, lebo videl som tu vanicku presne ako trubadurka za rozne ceny tak som reku ze radsej asi pojdem priamo cez nich a ta cena je ista a pevna.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od packo01:

@ivetik78 je to tvoje rozhodnutie. niekto chce va…
@packo01 takze nevies ci su tam nejake plusy a minusy alebo vyhody nevyhody? ja by som sa asi bala si dat tu zarovno podlahy ze mi pojde voda vsade okolo, ze to nebude stihat odtekat alebo co. to mozno aj ta sprchova zastena okolo musi byt asi taka ze nadoraz na zem ci nevies ako to byva? ty mas aku tuto vanicku prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od bigger225:

@lalipo34 myslel som si ze sa da objednat aj pria…
@bigger225 vies si ju na stranke nakonfigurovat podla svojich predstav, kadeco sa tam da navolit, to odporucam sa tam s tym pohrat a popozerat, ake su rozne moznosti. ale ked chces kupovat, tak to musis bud v predajni alebo cez ehop nejakeho kupelnoveho studia a podobne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lalipo34:

@trubadurka4 no mozno o nieco drahsia je, ale to …
@lalipo34 Mate s nou tiez skusenost? Ci ste davali aj nejaku inu? Co sa tyka povrchovej upravy tak neviem ci to nebude potom uz az moc nad pomery 😅
Odpovedať
nemyslim si ze by to vyslo nejako cenovo velmi velky rozdiel. my sme nakoniec kupovali tiez smaltovu vanicku a taku zarovno s podlahou, takze ta protismykova uprava sa nam dost aj hodila. predsa len bezpecnost je na prvom mieste. v podstate okolo mame len steny z plexiskla.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od trubadurka4:

@lalipo34 Mate s nou tiez skusenost? Ci ste daval…
@trubadurka4 teraz s cim myslis, ci mam skusenost? povrchovu upravu sme nedavali, lebo tak rozhodol manzel. co teraz spatne, ked si zoberiem, tak by som isto trvala na tom, aby sme ju dali. zase na druhej strane nechcem povedat, ze by ta vana nebola okej, ta je uplne super, to takto by to bolo este o kusok lepsie 😀 nad pomery, akoze cenovo? nie je to taky vyrazny rozdiel 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od suomi101:

nemyslim si ze by to vyslo nejako cenovo velmi ve…
@suomi101 cenovy rozdiel medzi cim? tou smaltovanou a akou? mam v merku jednu, taku obdlznikovu. ale tak to je nepodstatne momentalne. na 80 percent mam vybrate, ale tak vypocujem si aj ine skusenosti a postrehy.
Odpovedať
1
6
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?