Odpoveď na príspevok od nigmanka:
@kristian3367 Ale kdezeeeee. Vsak otvor si nejaku… @nigmanka daval som si to vyhladat a to je cz firma? lebo mi to naslo webovu stranku v cestine? nebude tam problem s dovozom?Odpoveď na príspevok od trubadurka4:
No tak my sme nakoniec pristupili na tu sprchovu … @trubadurka4 no mozno o nieco drahsia je, ale to sa ti zase odrazi na inych veciach. isto to nie je tak, ze by si ju preplatila, alebo ze by ste kupili nieco, co sa za tu cenu nevyplati 🙂 a tak to dodanie, to uz zalezi od predajcu, s tym samotny vyrobca nema co docinenia.Odpoveď na príspevok od lalipo34:
@trubadurka4 no mozno o nieco drahsia je, ale to … @lalipo34 myslel som si ze sa da objednat aj priamo z ich webu, ze to vyjde lacnejsie, lebo videl som tu vanicku presne ako trubadurka za rozne ceny tak som reku ze radsej asi pojdem priamo cez nich a ta cena je ista a pevna.Odpoveď na príspevok od packo01:
@ivetik78 je to tvoje rozhodnutie. niekto chce va… @packo01 takze nevies ci su tam nejake plusy a minusy alebo vyhody nevyhody? ja by som sa asi bala si dat tu zarovno podlahy ze mi pojde voda vsade okolo, ze to nebude stihat odtekat alebo co. to mozno aj ta sprchova zastena okolo musi byt asi taka ze nadoraz na zem ci nevies ako to byva? ty mas aku tuto vanicku prosim ta?Odpoveď na príspevok od bigger225:
@lalipo34 myslel som si ze sa da objednat aj pria… @bigger225 vies si ju na stranke nakonfigurovat podla svojich predstav, kadeco sa tam da navolit, to odporucam sa tam s tym pohrat a popozerat, ake su rozne moznosti. ale ked chces kupovat, tak to musis bud v predajni alebo cez ehop nejakeho kupelnoveho studia a podobne.Odpoveď na príspevok od lalipo34:
@trubadurka4 no mozno o nieco drahsia je, ale to … @lalipo34 Mate s nou tiez skusenost? Ci ste davali aj nejaku inu? Co sa tyka povrchovej upravy tak neviem ci to nebude potom uz az moc nad pomery 😅Odpoveď na príspevok od trubadurka4:
@lalipo34 Mate s nou tiez skusenost? Ci ste daval… @trubadurka4 teraz s cim myslis, ci mam skusenost? povrchovu upravu sme nedavali, lebo tak rozhodol manzel. co teraz spatne, ked si zoberiem, tak by som isto trvala na tom, aby sme ju dali. zase na druhej strane nechcem povedat, ze by ta vana nebola okej, ta je uplne super, to takto by to bolo este o kusok lepsie 😀 nad pomery, akoze cenovo? nie je to taky vyrazny rozdiel 🙂Odpoveď na príspevok od suomi101:
nemyslim si ze by to vyslo nejako cenovo velmi ve… @suomi101 cenovy rozdiel medzi cim? tou smaltovanou a akou? mam v merku jednu, taku obdlznikovu. ale tak to je nepodstatne momentalne. na 80 percent mam vybrate, ale tak vypocujem si aj ine skusenosti a postrehy.Odpoveď na príspevok od lalipo34:
@bigger225 vies si ju na stranke nakonfigurovat p… @lalipo34 myslela som ci ste davali konkretne tuto sprchovu vanicku Sanidusch 396. premyslam aj nad inou moznostou, mozno nejaky atyp, len to zas neviem ako by sme vyriesili zastenu okolo. a preco manzel nechcel tu povrchovu upravu? ako moj by frflal co sa ceny tyka, ale ked pisete ze to nie je velky cenovy rozdiel.Odpoveď na príspevok od trubadurka4:
@lalipo34 myslela som ci ste davali konkretne tut… @trubadurka4 jaj to nie, my sme kupovali cayonoplan. to je taka obycajna, stvorcova. druha kupelna je malinka, tak tam sme zbytocne nespekulovali, ako to spravit. ale jasne, je aj moznost takych nie obvyklych a typickych tvarov. so zastenou by som si starosti nerobila, vsak to vedia spravit na mieru, ako potrebujes. no lebo moj muz je uz proste taky, nemam na to ziadne vysvetlenie 😀 to si musite pozriet aj podla rozpoctu samozrejme, co by vam vychadzalo.Odpoveď na príspevok od brenimus:
@suomi101 cenovy rozdiel medzi cim? tou smaltovan… @brenimus skor si myslim ze to patrilo k tej povrchovej uprave ze nie je velky cenovy rozdiel medzi vanickou a bez a s povrchovou upravou. takze konieckoncov sa tam tu upravu aj oplati dat. predsa len mas tu vanicku na niekolko rokov. mne sa inak velmi pacia take tie extra ploche vanicky, co su fakt ze zarovno so zemou len sa trosku obavam ci by to nenarobilo viac skody ako uzitku.Odpoveď na príspevok od fundasa:
@brenimus skor si myslim ze to patrilo k tej povr… @fundasa pacia sa aj mne, ale ked je ten okraj mierne vyvyseny, tak myslim, ze to je lepsie skrz odtekanie vody a to, ze nebude vsade mokro, ci? hovoril som, ze mam vybrate cca, ale asi sa vraciam zase k tomu sirsiemu vyberu sa mi vidi 😀Odpoveď na príspevok od brenimus:
@fundasa pacia sa aj mne, ale ked je ten okraj mi… @brenimus no ja tiez verim ze je to tam nejako vyspadovane inak si to neviem predstavit 😃 my tiez vyberame vyberame a uz sme si mysleli ze pojdeme do takejto co je uplne zarovno ale no neviem. aby sme to potom nelutovali ze budeme musiet zase prerabat na novo. z coho konkretne vyberas ty?Odpoveď na príspevok od ivetik78:
@brenimus no ja tiez verim ze je to tam nejako vy… @ivetik78 tak ked uz spravite, tak to sa asi skor zmierite s tym, ako to je, nez keby ste to mali zase cele rozoberat a burat a robit nanovo. vyberam z ponuky kaldewei, v tom mam uz aspon jasno. no len konkretnu vanicku musim vybrat. ale nejak som sa posunul, aj to sa pocita 😁Odpoveď na príspevok od brenimus:
@ivetik78 tak ked uz spravite, tak to sa asi skor… @brenimus tak to je dobra volba, s tym budes spokojny 👌Odpoveď na príspevok od brenimus:
@fundasa pacia sa aj mne, ale ked je ten okraj mi… @brenimus a z coho konkretene vyberas ked sa vracias k tomu sirsiemu vyberu? ako miestami mavam z toho uz gulas hlavne ked ma clovek bludit po internete a roznych eshopoch a porovnavat si to a dohladavat informacie atd. atd.Odpoveď na príspevok od lalipo34:
@trubadurka4 jaj to nie, my sme kupovali cayonopl… @lalipo34 joj tak do dvoch kupelni vyberat to je radost :D to by som mala vybrate uz davno :D lebo do jednej by som si dala vanu a do tej druhej sprchac :D takto mi ostava vzhladom k dispozicii len cisto sprchac :)Odpoveď na príspevok od trubadurka4:
@lalipo34 joj tak do dvoch kupelni vyberat to je … @trubadurka4 tak radost ako radost, je to raz tolko vyberania a rozhodovania sa 😀 neviem, ci si niekde pisala aj rozmery tej kupelne, ale sprchac nie je jedina moznost, este by mohla pripadat do uvahy aj nejaka mensia vana napriklad.Odpoveď na príspevok od lalipo34:
@trubadurka4 tak radost ako radost, je to raz tol… @lalipo34 no my mame taku malu kupelnu cca 260x200 teda neviem ci je to pre niekoho male, ale ja ked tam chcem dat aj pracku,susicku a nejake tie skrinky, umyvadlo by bolo 40tkove male takze jedine 60 🙈Odpoveď na príspevok od brenimus:
@ivetik78 tak ked uz spravite, tak to sa asi skor… @brenimus preco prave tato znacka? je niecim specificka ci specialnejsia ako ine?Odpoveď na príspevok od uhrovkova:
@brenimus preco prave tato znacka? je niecim spec… @uhrovkova pretoze som si o tom vsetkom nieco nacital a oni robia tie vanicky, vsak aj vane atd, smaltovane, co je samo o sebe na toto vhodnejsi material ako nejaky akrylat. je to odolne, vydrzi to, lahko sa to cisti a udrziava. a ked uz idem nieco robit, tak s tym zamerom, aby som mal vystarane na dlho predlho a nie ze tu vanicku budem musiet zase o tri roky alebo kedy menit za novu.Odpoveď na príspevok od brenimus:
@uhrovkova pretoze som si o tom vsetkom nieco nac… @brenimus no vidis a ja mam prave naopak obavy ze tym ze su tie vanicky take nizke ze sa mi ta voda rozleje kade tade po kupelni 😅 este druha vec co mi napadla ze je to tak nejako "do zeme" osadene. no neviem nie som odbornik na tieto veci absolutne 😆 dolezite pre mna je aby sa mi casom neznehodnotila alebo nedajboze pri samotnom osadeni nepraskla.Odpoveď na príspevok od fundasa:
@brenimus no vidis a ja mam prave naopak obavy ze… @fundasa preco by sa to malo diat? ak bude spravne osadena, tak s tym nema byt preco problem, ked je to spravne vyspadovane. jasne, ze keby je vanicka totalne v rovine, tak voda odtekat nebude, ale preco by to tak niekto robil 😀 do zeme ani nie, myslis, ze je zarovno dlazby?Odpoveď na príspevok od brenimus:
@fundasa preco by sa to malo diat? ak bude spravn… @brenimus @fundasa ono to az tak zlozite nie je. v podstate dolezite je nechat si v podlahe miesto na sifon a odpad. takato vanicka musi byt umiestnena na pevnom podklade cize beton alebo dlazba. samotne osadenie je jednoduche, pozrite na toto kratke video https://www.youtube.com/watch?v=C7TAc... 😉