Odpoveď na príspevok od bulls7:
@fundasa tak na to vplyv asi nebude mat to, ako j… @bulls7 no taka protismykova uprava veru nemoze by na skodu. len zas ci to nevyjde aj financne nejako viac, navyse ked to nenajdes pri vsetkych vyrobcoch. to si vlastne nejako potom nahlasis pri objednavke ze to tam chces?Odpoveď na príspevok od brenimus:
@ivetik78 tak ked uz spravite, tak to sa asi skor… @brenimus ano, pocita sa to, aspon ma clovek jasno kde hladat 😄 uz len vybrat velkost, tvar, farbu a typ odtoku 🙈 ale to bude zrejme vsetko zavisiet od celkoveho vzhladu kupelne.Odpoveď na príspevok od ivetik78:
@brenimus ano, pocita sa to, aspon ma clovek jasn… @ivetik78 netreba robit paniku. ono to zase nie je take komplikovane vybrat. vsetko sa odvija od zvolenej znacky,by som povedala. to ked si spravne vyberies, tak to je vacsina uspechu. potom uz len doladujes podla toho, co sa hodi a co sa paci. mate spraveny aj nejaky navrh predbezny aspon?Odpoveď na príspevok od lalipo34:
@ivetik78 netreba robit paniku. ono to zase nie j… @lalipo34 treba mysliet vsak aj na recyklovatelnost, udrzatelnost a ekologicky pristup. mne teda tieto veci nie su lahostajne a moze byt hocico hocijak luxusne alebo vystrelkom mody, pokial to nevplyva nejako lepsie na nasu planetu tak to ani nechcem.Odpoveď na príspevok od seker47:
@lalipo34 treba mysliet vsak aj na recyklovatelno… @seker47 chvalim, ze mas k tomuto takyto pristup. ale vsak smaltovana vana je ekologicka, nie? citala som, ze vsetky tie materialy su prirodne a taketo vane su aj recyklovatelne. takze toto by mohlo v pohode spadat do tej kategorie, co by si doma chciet mohol 🙂Odpoveď na príspevok od brenimus:
@bigger225 v pohode to je, akurat by som si pozre… @brenimus to bolo take asi co som nasiel na prvu. nehladal som konkretne podla zancky, ved ja si myslim ze ta montaz je aj tak pri vsetkych vanickach rovnaka. len pri niektorych mozno treba robit opatrnejsie aby prilisnym tlakom nepraskli. aj to som uz videl 🙈