Mokrý fľak nad interiérovými dverami

Ahojte, potreboval by som radu. Rekonštruovali sme prístavbu, na steny sa lepil SDK lepidlom na lepenie SDK. Stropy znížené, 30cm vaty, fólia, SDK. Povala nie je lebo je tam osobitne strecha, dával sa dole komín, menil sa plech. Prikladám fotky ako to vyzeralo pred aj počas. Zrazu po dvoch mesiacoch po rekonštrukcii sa nám objavil mokrý fľak nad interiérovými dverami. Z druhej strany tej steny to nie je vonkajšia stena. Fľak ani nie je od plafona ale iba na stene. Nechápem od čoho to môže byť. V izbe sa normálne kúri na 22 stupňov, vlhkosť vzduchu je 50%.Poraďte prosím. Ďakujem.
Odpovedať
Ak je foto parozabrany finalne prevedenie, tak to bude tvoj problem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od webster11:

Ahojte, potreboval by som radu. Rekonštruovali sm…
@webster11 od čoho môže byť fľak? No od vody... (Vyzrážaná vlhkosť z interiéru najskôr) A nezakladaj duplicitné témy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@webster11 od čoho môže byť fľak? No od vody... (…
@megdesign prepáčte nemal som signál a myslel som si ze mi to nepridalo otázku. Ospravedlňujem sa. V interiéri však aká vlhkosť tam zatiaľ nič nie je
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

Ak je foto parozabrany finalne prevedenie, tak to…
@rapidek prečo?
Odpovedať
Lebo to máš deravé ako rešeto.
Odpovedať

@rapidek prečo?
@webster11 ako pise @frantisekca.. ked si to nezvladol, tak si podaj inzerat.
Odpovedať
Profilova fotka

@webster11 keď sa na to lepšie pozrieš, tak to nie je mokrý fľak, ale stena zhodila zo seba kus malovky. Aspoň ja to vidím z fotky tak, keď som si to priblížil. Ale možno som slepý ja
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prirodokochac:

@webster11 keď sa na to lepšie pozrieš, tak to ni…
@prirodokochac to je mokrý fľak, ešte aj s farbičkou do žltohneda na pravej strane.... Zbehni očnému. 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

Lebo to máš deravé ako rešeto.
@frantisekca no prekrytia boli prelepene páskou a jedine tam kde sú k able ale to akože ako inak som mal spraviť tie káble akože?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@webster11 ako pise @frantisekca.. ked si to nezv…
@rapidek veľmi si múdry, nechaj si pre seba tieto urážky alebo dôjdi mi to povedať do očí
Odpovedať

@rapidek veľmi si múdry, nechaj si pre seba tieto…
@webster11 aj som ti predhodil obraz, ze potrebujes lepica... naozajstneho lepica, lebo si to neprelepil dobre. kable a husie krky si mohol tahat aj pod foliu, ale to ta nenapadlo. mozno ta to aj napadlo, ale bolo by to moc prace.... kludne ti to poviem aj do oci, znova sa urazis? alebo mi aj jednu nalozis?
Odpovedať

@rapidek veľmi si múdry, nechaj si pre seba tieto…
@webster11 Každá diera v parozábrane pôsobí ako "vysávač" vlkosti, ktorá potom môže kondenzovať a stekať po tej fólií. Buď žiadna fólia, poprípade parobrzda (difúzne otvorená skladba), alebo dobre prevedená parozábrana.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@webster11 neviem či sa mi to len zdá ( fotky nie sú v dostatočnom rozlíšení) ale ak je to tak že si nalepil na stenu najprv SDK dosky a parozábranu po stranách potom nalepil na ten SDK tak to je potom dôvod prečo máš kondenz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?