Lepenie parozábrany na nepálenú tehlu

Zdravim vsetkych chaluparov.Ideme zateplovat zhora zo strany povale dreveny tramovy strop.Budeme aplikovat parozabranu, na to pojde izolacia a zaklop s devenymi doskami s medzerami na odchod pripadnej vlhkosti.Otazka je ako predpripravit bocne steny na uchytenie parozabrany.Bocne steny su z nepalenej tehly. Staci napenetrovat celoplosne alebo najprv natriet lepidlo napr. Baukleber a potom to napenetrovat ?
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak urobit teraz pred pracami malu skusku?? Kusok steny cca 20cm napenetrovat dalsi kusok zatiahnut klebrom a posledny nechat tak a vyskusat prilepit. Potom si vyberies spravny sposob.
Odpovedať
@wolodymyr ahoj, ja sa spytam este kusok inak robit najprv strop a parozabranu ku stene a potom sdk na stenu na vyrovnanie alebo mozem urobit stenu z sdk na vyrovnanie, strop potom stym ze parozabranu prilepim k sdk ?
Odpovedať
@shadowmilan Najprv sprav určite strop. 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@shadowmilan ja by som robil prve steny nasledne konstrukciu a na nu lepil parozabranu. Ale nemyslim si ze opacny sposob bude zly. Je to ako co skor ci poter alebo omietky atd...
Odpovedať
Vždy sa robí parozábrana v smere tečenia vody, od stropu a nasledne steny... ked spravíš najskor steny tak horná časť steny bude v izolácii a môže vlhnúť a prenášať sa smerom nadol, a v rohoch budeš mať pleseň...
Odpovedať
@srobad no ja mam primarne na mysli nalepenie SDK na existujucu tehlovu stenu aby bolo jasne o co mi ide 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?