Odpoveď na príspevok od webster11:
Dobrý deň. Rekonštruujeme miestnosti pod ktorou j… @webster11 Robia sa aj špeciálne slim potery už od 35 mm, pokiaľ tam nebude podlahovka. Prípadne sa dá urobiť suchá podlaha. Reklamu na značky uvádzať nebudem, vygooglite si suchú podlahu.Odpoveď na príspevok od roman_:
@webster11 Robia sa aj špeciálne slim potery už o… @roman_ čítal som o tom ale nepozdáva sa mi to a ani neviem ako na toOdpoveď na príspevok od eagleowl:
@webster11 https://tepore.sk/uploads/steico-isore… @eagleowl to vy predávate? Ceny?Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Pozri cemix 1125 ak si pamatam spravne cislo. Moz… @uhlikova_stopa a nepopraska to?Odpoveď na príspevok od webster11:
@uhlikova_stopa a nepopraska to? @webster11 ved ten podklad ti nema kam ist tak asi ani ten poter...vyhodou vsetkych tychto materialov je, ze maju zadarmo poradenstvo...tak napis mail na technicku podporu a daj nejake fotky detaily a oni ti na 100% odpisu a poradiaOdpoveď na príspevok od webster11:
@eagleowl to vy predávate? Ceny? @webster11 nepredávam....hobra sa používa viac ako päťdesiat rokov .....žiadna novinka. Na rozdiel od iných materiálov má zvukový útlm aj tepelne izoluje.Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
@webster11 ved ten podklad ti nema kam ist tak as… @uhlikova_stopa tak to by som bol zvedavý ktorá firma mi zadarmo poradí co by bolo lepšie...