Dali sme si zrekonstruovat kupelnu spolu s weckom,
lenze pocas rekonstrukcie vyvesili oznam ze sa bude o tyzden rekonstruovat stupacka v celom
panelaku preto som firmu co mi robi rekonstrukciu poprosil ci by nemohli nechat wecko predpripravene
pre rekonstrukciu stupacky - s tym nebol problem, dokoncili teda iba zatial kupelnu spolu s elektrinou.
Lenze pocas rekonstrukcie stupacky tato nemenovana druha firma poskodila el.kabel a zlomila
vodoinstalacnu ruru. Kedze som nevedel ako postupovat obratil som sa na firmu ktora nam robi
kupelku s weckom a ti nam poradili ze treba spravit zaznam o udalosti lebo tym ze druha
firma zasiahla do ich uz ukoncenych prac tak stracam od nich zaruku. Lenze firma co robi
rekonstrukciu stupacky odmieta takyto zaznam o udalosti podpisat - vyhovaraju sa ze
elektrina nesplna normy a ze vraj ani voda nebola spravne spravena a ze preto mi oni
nemozu dat za tieto ich opravy skod ktore sposobili ziadnu zaruku ani ziadny papier a ze
sa mam obratit na ich pravnika.
Prosim vas, neviete mi niekto poradit ako by som mal postupovat?
no treba sa obratit na spravcu, ktory ich objednaval nech si to riesi priamo s firmou a nie tou partiou, co obcas zjavne nevedia ani aky je den ...
dufam, ze stav pred a po mate nafoteny ...