Zateplenie

Ahojte, prerabame starsi byt. Nakolko ma 3 balkony tak sme dva balkony posunuli a uzavreli, tym sa nam zvacsili 2 izby. Bocne steny zostali stare (kvader) nakolko susedne s druhymi balkonmi len predna stena isla nova z ytong 15 cm v jednej bude jedno okno v druhej dve.Mali sme zateplovat zvonku bud nobasilom alebo klasika polystyren. Ale murari nam postavili tie priecky aj s prekladom uplne na koniec povodneho balkonu pritom mali dat 10 cm smerom dnu aby sme mohli zateplit zvonku a nevytrcali.Nakolko aj nadnami tak maju urobene dva balkonytak aby sme boli v jednej rovine. Len teraz nevieme ako to zateplit, zvnutra vieme ze tam. Je riziko plesni... Ale asi nebudeme mat na vyber, a nevieme co je lepsie pouzit na zateplenie.
Odpovedať
rozoberte pricku a vymurujte ju tak aby vam voslo zateplenie. Zateplenie zvnutra je mozne, ale ma tolko ALE, ze je lepsie sa tomu vyhnt
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lilien1604:

Ahojte, prerabame starsi byt. Nakolko ma 3 balkon…
@lilien1604 zvnútra sa to bez vzniku tepelého mostu do bočných stien nedá zatepliť - budú mokré a časom aj plesnivé vonkajšie rohy miestnosti. nechajte to prerobiť takako ste to pôvodne zamýšlali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?