Vysoká vlhkosť vbyte, mapy na strope

Ahojte, na úvod,prerobili sme stary byt v tehlovom dome, jedna sa o vrchny byt rovno pod strechou. V lete ,ked sme sa po prerabke nastahovali ,to bol ukazkovy byt, ako prisla zima, bola som nemilo prekvapena stropomvlastne v kazdej miestnosti sa tvoria vlhke mapy a nasledne plesne. Vlhkost natahuju z vonka betonove pasy,ktore su v strope,alebo ako to nazvat, bytovy dom je nezatepleny. Kurila som viac aj viac vetrala, skusala kurit menej no i tak tu s tum bol problem, odstranila som vsetky kvety v byte, zavesy. Tie vzniknute mapy cistim v zime obden Savom na plesne a uz mam toho plne zuby. Je mi jasne,ze ked v byte kurim a strop je chladny vnika tam rosny bod. Potrebujem poradit co s tym, kedze v bytovom dome sme nedisiahli vacsinu podpisov k nejakemu spolocnemu rieseniu. Ďakujem za každú pomoc, radu.
Odpovedať
Profilova fotka
pravdepodobne ste robili väčší zásah a do domu sa dostala vlhkosť. nečakajte na zimu, teraz sa to zhoršuje, len to nevidíte. Priemyslený odvlhčovač , dva týždne, *Po vysušení technologickej vody sa to zlepší, predtým to nevlhlo a tehla má vysokú obsorpčnú schopnosť, v ročnej bilancii sa to vrovná..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?