Odpoveď na príspevok od toky1:
Niesu v nich káble? Či ich niekto nepoužil ako ch… @toky1 Pisem ze je to dute. To je to preco sa cudujem naco to malo sluzit. Nejaky odposuch? 😁 Zvod vody snad nie kedze su ukoncene a prazdne. Hlavne ze spravca krici ze netusi co to je ale odstranit ich nemozem 🤦Odpoveď na príspevok od stavitel32:
Zdravim Vas, ma niekto tusenie na co mali sluzi… @stavitel32 v kazdom panelaku najdes nejake poklady, polovica robosov co na tom robili boli namol. Nie je to jedno? Su aj horsie veci, toto sa da aspon jednoducho zapucovat a zabudnut na to.Odpoveď na príspevok od stowasser:
Ak máte možnosť vstúpiť do bytu nad vami, tak by … @stowasser pochybujem, ze to bude prechadzat medzi viacerymi panelmi... vidno, ze to je zaliate pri vyrobe panelu. Proste to niekto hodil ci zabudol vo forme pri odlievani.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
To na vodovodnu trubku nevizera teda z foto nie. … @wolodymyr tak bol som pri nej osobne. Nie je olovena 😁Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@stavitel32 v kazdom panelaku najdes nejake pokla… @gashtaan presne tak zapucujem to. Ide to hore k susedom, je to na siestom podlazi nadomnou uz len siedme. Nebudem im burat omietku aby som zistil preco a naco to tam je. objavili sa aj vo vedlajsej izbe, to iste, rovnaky panel.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Nie je to na najspodnejšom obytnom podlaží...? @dedo758 6.p. zo 7. Ale skor mi islo tymto prispevkom o to ci sa s tym niekto stretol alebo nevie konkretne na co to malo byt ako o konspiracie a dohady. Nechat to tam a zapucovat je najmenej 👍Odpoveď na príspevok od stavitel32:
@gashtaan presne tak zapucujem to. Ide to hore k … @stavitel32 odfoť tu podľa teba vodovodnu trubku z blízka... Podľa mňa je to chranicka a v nej káble k tým spodným zásuvkám...Odpoveď na príspevok od dedo758:
Mne napadla chránička na voľakedy používanú STA -… @dedo758 a ide presne do zasuviek 230V. 😃