ÚŽASNÉ BÝVANIE

Spoločnosť úžasné bývanie nám rekonštruovala kompletne náš 2 izbivý byt. Musím napísať že sme boli veľmi milo prekvapení. Netušili sme že dokážeme všetko vybaviť cez jednu spoločnosť. Pôvodne sme hľadali iba niekoho na dizajnový návrh respektíve nákres našeho bytu. Na základe obrázkov na internete sme oslovili spoločnosť úžasné bývanie. Od prvého stretnuia nás potešil rodinný prístup ktorý sa nám veľmi páčil. K dizajnovému návrhu sme dostali aj podrobný rozpočet ktorý bol síce vyšši ako sme plánovali ale keďže sa nám riešenie veľmi páčilo išli sme do toho. Celá realizácia trvala 5 mesiacov. Samozrejme sa nám stalo že sa čas trochu pretiahol (pôvodny plán bol 3 mesiace ale výsledok nám to vykompenzoval. Veľmi pekne ďakujeme a spoluprácu vrelo odporúčam.
Odpovedať
😄
Odpovedať
@matej0002 A to si sa len kvôli tomu registroval, aby si napísal chválospev na nejakú firmu? Nie je to náhodou tvoja firma? Alebo niekoho známeho? Keby si aspoň nejaké fotky z realizácie pripojil, možno by som ti uveril, že si prerábal nejaký byt. Ale takto je to len reklama zadarmo.
Odpovedať
@matej0002 😄 Môžeš ísť písať marketingové letáky, brožúrky a prospekty... Akurát som myslela, že doba už prokročila a týmto drístom typu ,,vrelo odporúčam / milo prekvapení/ nás potešil rodinný prístup,, už nikto neverí...Ale zas chápem aj teba, je to tvoj job, robíš čo môžeš.
Odpovedať
hej
Odpovedať
@matej0002 😄😄😄😄
Odpovedať
Profilova fotka
@matej0002 úžasné bývanie je v podstate jedno úžasné prekvapenie https://www.modrastrecha.sk/forum/vol...
Odpovedať
Profilova fotka
a nejake fotky o tom ako to prebiehalo aky je vysledok??
Odpovedať
@matej0002 dobrý deň, môžem sa aj prísť pozrieť čo a ako Vam spravili? V inej diskusii píšete že práve robia susedom. Mohol by som sa ísť tam pozrieť? Tiež práve niekoho zháňam na prerábku trojizbaku, takže by mi to dosť pomohlo.
Odpovedať
Preco sa vam to pretiahlo a nedodrzali termin?
Odpovedať
Keď ťa nik nechváli, tak sa musíš sám pochváliť!
Odpovedať
…za 5 mesiacov by som Vám ho spravil aj ja. Vždy po práci a len vtedy, keď by sa mi práve chcelo. Ale odporučili ste sa “vrelo”😜
Odpovedať
@chrobak7 Pozdravujem Vás páči sa pripájam fotografie hotovej realizácie.Byt sme dali rekonštruovať v roku 2019. Fotky posielam priamo nafotene od firmy nakoľko sme im dovolili po realizácií byt nafotiť pre marketingové účely.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nesmiemzabudnut Som veľmi rád že ma poznáte aj môj job 🙂
Odpovedať
@hakaman Dobrý deň posielam fotky výsledku. Ale nájdem aj nejaké fotografie z realizácie tie Vám sem zavesím dodatočne.
Odpovedať
@brapene Pozdravujem Vás v poriadku ak budem niekedy ešte niečo prerábať veľmi rád Vás oslovím.
Odpovedať
@zazzina Dobrý deň. Najdlhšie sa zdržalo ručné prebrusovanie pôvodných parkiet a ich následné ukladanie.. Tam sa na začiatku neodhadlo množstvo a trvalo to ovela dlhšie ako sa rátalo.
Odpovedať
@matej0002 dobrý deň, môžem sa prísť pozrieť aj osobne predsa len detaily na fotkách sa nedajú vidieť a dobrý majster sa pozná podľa detailov.
Odpovedať
@matej0002 nevedela som, ze Vam robili nábytok (podľa fotiek). Myslela som, že prerábali jadro.
Odpovedať
@matej0002 Daj aktuálne fotky, inak ti neuverím. Toto sú marketingové fotky firmy, ktoré má aj na svojej stránke, a stále ma len utvrdzuješ, že si z danej firmy a robíš si reklamu. Ak dáš 3 dnešné fotky z bytu, tak ti uverím.
Odpovedať
@nesmiemzabudnut Bola to kompletná prerábka z pôvodného stavu. V prílohe posielam fotky ako to vyzeralo v priebehu prác a tak isto foto pôvodnej kúpeľne.
Odpovedať
@jozik123 Máte pravdu, síce je trochu zvláštne pozývať na navštevu len tak kvôli zlým referenciám na nejakú spoločnosť (za to že ja som pridal dobrú) cudzích ľudí ale môžeme to skúsiť zorganizovať. Kludne sa zastavte v druhej polovici augusta prosím. Napíšte mi na email matejbreznikovic@gmail.com a dohodneme sa.
Odpovedať
@chrobak7 Jasne ze ich ma na svojej stránke keďze si ich aj kvôli tomu fotila. Prepáčte ale príde mi to troška ako vidieranie ja nepotrebujem aby ste mi verili, mne je to úplne jedno napísal som svoju skúsenosť tak isto som Vám dal fotky. Naozaj Vám nemusím nič dokazovať to po prvé a za druhé som momentálne mimo domu. Každopádne sa môžete prísť presvedčiť na vlastné oči. Bývam v Trenčíne v druhej polovici augusta som k dispozícií. matejbreznikovic@gmail.com kludne píšte.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@matej0002 dobry den ako ste riesili sprchovy alebo vanu? kde ju mate umiestnenu? mame podobny typ kupelne a rada by som sa nieco opytala. Dakujem
Odpovedať
@zuzana_dobronova dobrý deň napíšte mi prosím email na matejbreznikovic@gmail.com nerád by som to tu riešil nakoľko je to tu samé ohováranie niekoho kto napíše iný názor. Rád Vám súkromne odpíšem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?